WordPress Blog

WordPress tips voor degene die zelf een WordPress website hebben

Full site editor WordPress 5.9
Gilles van der Meij

WordPress 5.9 Full Site Editor

WordPress 5.9 is niet zo maar een kleine update. Nee, de lang aangekondigde full site editor (FSE) wordt hier geïntroduceerd. De FSE (full site editor) zie je alleen als het thema dit ook ondersteund. OP het moment van schrijven zijn dit er 45 van de 4500 gratis thema’s. Je kunt dit zien in de video.

Lees dit artikel »
Elementor elementen
Gilles van der Meij

Wat je maakt met de gratis Elementor plugin

Op deze pagina vind je alle gratis Elementor elementen zoals die nu in Elementor zitten. Zo kun je zien wat je zoal met de gratis Elementor plugin kun doen. Als je verder wilt met de Pro versie, bekijk dan deze pagina Hiernaast zie je het normale afbeelding element. Ik heb hier een masker bij gebruikt.

Lees dit artikel »
spam
Gilles van der Meij

emailspam WordPress website oplossen

Emailspam oplossen / voorkomen is niet zo moeilijk als je waarschijnlijk denkt. Veel spam wordt door robots verstuurd. Om de meest gangbare robot emailspam te voorkomen in elk WordPress formulier is: een honeypot plugin gebruiken de reCAPTCHA van Google aanbrengen Emails adressen niet open en bloot op je website weergeven Veel bedrijven hebben hun email

Lees dit artikel »
kolommen
Gilles van der Meij

Kolommen maken in WordPress

Kolommen maken in Gutenberg WordPress 5.0 is makkelijk. Hieronder zie je een video hoe je dit doet. Video: Kolommen maken in WordPress met Gutenberg De kolommen in de editor heeft grote voordelen Veel mensen die niet overstappen op de nieuwe Gutenberg missen volgens mij veel voordelen. Zo hebben veel thema’s alleen maar een mooie voorpagina. 

Lees dit artikel »
related products upsells and cross sells
Gilles van der Meij

Woocommerce gerelateerde producten versus upsells en cross sells

Woocommerce gerelateerde producten, upsells, cross sells en andere suggesties. Wat is wat. En hoe stel je het in. En een plugin idee om je gerelateerde producten op je pagina handmatig aan te passen. Gerelateerde producten bij productinstellingen, zie foto Door de kromme vertaling (d.d. jan 2019) zie je standaard bij een productinstellingen de tab met

Lees dit artikel »
Scroll naar top