WordPress Onderhoud & Reparatie

( WordPress onderhoud – WordPress reparatie: wat krijg je & wat kost het)

WordPress onderhoud is nodig om je website te beschermen tegen indringers, ook wel hackers genoemd. Hackers hebben meerdere mogelijkheden om een website binnen te dringen. 

De meest gebruikte methode van een hacker is om een slecht onderhouden plugin te gebruiken als entry. Daarnaast staat een slechte inlog ook garant voor aanvallen.

Onderhoud van WordPress bestaat uit 3 onderdelen:

  1. Het maken van backups
  2. Het updaten van de software
  3. Regelmatig  uitvoeren van stap 1 en 2

Ik bied dit onderhoud aan tegen een vast bedrag per maand. Ik gebruik tevens een beveiligings plugin die je website bewaakt.

De bovengenoemde onderhoudsprijs is inclusief 2 WordPress plugins

Beveiligingsplugin

( monitoring & 2 stappen inlog )

Deze plugin zal je website beter beschermen tegen hackers. Je logt in via de 2-step authenticator app van Google. De plugin monitored de website op bestanden die er niet horen.

Backup plugin

( Backup wordt gebruikt in geval nood )

Elke maand wordt er een backup gemaakt. Deze wordt bewaard en gebruikt als je website toch gehackt is.

WordPress reparatie

( Snelle reparatie, vaak binnen 2 uur)

Als je WordPress website geeft een wit scherm geeft

Na een update van een plugin  kan je website weg zijn.  Je ziet alleen een wit vlak. Dit is vrij eenvoudig te eenvoudig te repareren door uit te zoeken welke plugin dit heeft veroorzaakt. Ik kan dit voor je doen als je niet weet hoe dat moet.

Als een automatische PHP versie verhoging je website kapot maakt

Sommige host verhogen de PHP versie als een versie veroudert is. Ze doen dit omdat de oudere versie niet meer wordt bijgehouden. Momenteel is versie 7.4 verlopen en zijn de meeste hosting bedrijven overgestapt op 8.0 Sommige plugins zijn bijvoorbeeld veroudert en geven nu een foutmelding op je scherm of een wit scherm.

In de foutmelding kn je lezen welke plugin een fatale error veroorzaakt. Zie je geen foutmelding dan kun je deze aanzetten in je wp-config file. Weet je niet hoe dat moet, dan kan ik je hierbij helpen.

Als je WordPress website is gehackt.

Handigste bij een hack is om een backup terug te zetten en dan alles direct up te daten (dus plugins, thema, WordPress en pHP versie). Na de updates, alle gebruikers nakijken en nieuwe wachtwoorden aanmaken.

Met een beveiligings plugins nakijken of je website nu schoon is. Eventueel kunnen bestanden en database handmatig nagelopen worden. 

Als je niet meer kunt inloggen op je website

Het kan zijn dat je doorje beveiligingsplugin niet meer kan inloggen. Je kunt deze plugin dan tijdelijjk uitzetten. Hierna kun je vaak met je email adres een reset link van je inlog opvragen op je inlogpagina.

Bij veel hosting partijen kun je vanaf hun dashboard direct op je WordPress inloggen. Soms moet je dan ook je beveiligingsplugin hiervoor eerst uitzetten, maar vaak hoeft dat niet.

Met de derde mogelijkheid verander je in je database even het paswoord, waarna je weer kunt inloggen. 

Ook als dit teveel voor je is, kun je even langslopen met je hosting inloggegevens of met je laptop. 

Als je website er scheef uitziet

Door de loop ter tijd kan het zijn dat je website steeds meer kleine foutjes krijgt. Veel kleine foutjes worden  door op de pagina’s de zaken weer recht te zetten.Vaak kan dit met wat extra CSS gebeuren. 

Hosting pakket met eigen IP adres

( Snelle hosting betekent sneller laden van je website)

Wat is hosting

Jouw website moet ergens op een computer staan om bereikt te worden door je klanten. Zo’n computer is de server. Een plek op deze  server wordt door een hostingpartij aangeboden.

Shared (hosting) versus eigen IP adres (hosting)

Veel bedrijven hebben hun website op een shared hosting staan. Dat kun je vergelijken met een appartementsgebouw met bijvoorbeeld 10 appartementen. Als ze allemaal op zondagochtend bezoek krijgen, dan is het bij de hoofdingang en de lift druk. Kans is dat je even moeten wachten voor de lift is dan groot. Het zelfde geldt voor een shared hosting. Wil je een snellere website dan begint dit met een eigen IP adres. Dus eigenlijk een eigen hoofdingang met prive lift.

Hosting die ik aanbied

Ik bied een supersnelle hosting aan. Dit is een snelle hosting inclusief een SSL certificaat en een eigen IP adres. Een eigen IP adres betekent dat je website snel blijft en niet afhankelijk is van andere websites op een host. Standaard met 10GB opslag – dit is ruim voldoende voor je WordPress website en backups.

Dit hosting pakket wordt alleen aangeboden i.c.m. het onderhoudspakket. Hierdoor krijg je toegang tot de volgende 7 PRO plugins. Je hebt trouwens ook toegang tot deze plugins als je de website door mij laat maken en bij mij in onderhoud hebt. Je hebt dan ook toegang tot nog meer professionele plugins zoals  Elementor Pro – Astra Pro – Rank Math SEO Pro – en nog enkele anderen.

Reviews van andere ondernemers

Xuemei Dijkstal
Xuemei Dijkstal
Xuemei.nl
Lees verder
Professioneel met kennis van zaak, duidelijk en prettige communicatie, snelle response op vragen en aanpassingen!
Willem de Bie, skyfootage
Willem de Bie, skyfootage
willemdebie.nl
Lees verder
Ik had problemen met de juiste instellingen van een plugin voor WordPress. Gilles heeft de plugin ingesteld en de uitstraling ervan op mij website ook verbeterd. Nu kunnen mijn klanten op een afgeschermde pagina hun documenten naar me toe sturen!
drs. Renny Wiegering
drs. Renny Wiegering
auryn-acupunctuur.nl
Lees verder
Meij Design & Survey is deskundig en professioneel met WordPress en SEO. En, heel belangrijk voor mijn bedrijf, een goed inlevingsvermogen voor de belangen van mijn potentiële cliënten zodat zij mijn acupunctuurpraktijk goed gaan vinden. Prettige samenwerking en snel resultaat.
Victoria
Victoria
xinaps.com
Lees verder
Excellent work! Very quick responses, very knowledgable, round the clock support! We recommend Meij Design.
John
John
divinelashes.nl
Lees verder
Goed werk geleverd! Snelle response bij vragen en aanpassingen. Aanrader voor iedere (startende) ondernemer! Een nieuwe tevreden klant van Meij Design.
Mohamed, Ali
Mohamed, Ali
scc freight
Lees verder
Great guy, professional service. Very speedy and true to his word
Marcel Davids
Marcel Davids
deaanpak.nl
Lees verder
5 sterren, zeer verdiend, door persoonlijke aandacht en klantgerichtheid
Boldy Boedy
Boldy Boedy
hansmadeservices.nl
Lees verder
Gilles heeft me geholpen toen ik problemen had met sommige files op mijn server. Snel gereageerd en na zijn hulp kon ik weer in mijn WordPress dashboard. Heel erg bedankt, Gilles!
Filterfloor solutions
Filterfloor solutions
filterfloor.nl
Lees verder
Professional, knowledgeable and clear personal contact. Website neatly delivered even including custom made manual videos. Very satisfied!

WordPress diensten

Met een WordPress onderhoud pakket vergeet je zelf niet om de updates door te voeren. Ik bied naast WordPress onderhoud ook nog andere diensten aan:

Scroll naar boven