WordPress Onderhoud

Ik lever onderhouds abonnementen voor je WordPress website en webshop. Enkele voordelen bij uitbesteden van het onderhoud:

WordPress reparatie

( Snelle reparatie, vaak binnen 2 uur)

Voorbeelden hulp:

1. Als je WordPress website geeft een wit scherm geeft

Na een update van je website kan het zijn dat je alleen maar een wit vlak ziet. Je denkt dat je hele website dan weg is, maar dat is niet waar. Er is gewoon een geupdatet file kapot en niet meer compatibel.

Dit is te repareren door uit te zoeken welke plugin of thema dit heeft veroorzaakt. De desbetreffende plugin dan uitzetten.

Een plugin geeft een bepaalde functie in je website. Je kunt hier dan een andere plugin voor zoeken / de betreffende plugin nog een keer up te loaden / of de ontwikkelaar om hulp vragen.

Het kan ook een oud thema zijn die geen ondersteuning meer heeft. In dat geval kun je het beste de backup terugzetten en een nieuw thema installeren. Een nieuw thema uitwerken kan echter veel werk zijn. Afhankelijk van de afmetingen en functionaliteiten die je oude thema had, geef ik hier een offerte met een vaste prijs voor.

2. Als een automatische PHP versie verhoging je website kapot maakt

Veel hostingpartijen verhogen de PHP versie als een versie veroudert is. Ze doen dit omdat de oudere versie niet meer wordt bijgehouden. Momenteel is versie 7.4 verlopen en zijn de meeste hosting bedrijven overgestapt op 8.0 Sommige plugins zijn bijvoorbeeld veroudert en geven nu een foutmelding op je scherm of een wit scherm.

In de PHP foutmelding kun je lezen welke plugin een fatale error veroorzaakt. Betreffende plugin kun je dan uitzetten. Soms kun je in htaccess file aangeven dat je toch nog een oude PHP versie wilt draaien. Dit is een zeer tijdelijke oplossing zodat je website nog live blijft terwijl je een nieuwe plugin met dezelfde functionaliteit hebt geïnstalleerd. 

3. Als je WordPress website is gehackt.

Vaak gebeurt een hack via een beveiliging issue van een nog niet geüpdatet plugin.

Handigste bij een hack is om een backup terug te zetten en dan alles direct up te daten (dus plugins, thema, WordPress en pHP versie). Na de updates, alle gebruikers nakijken en nieuwe wachtwoorden aanmaken.

Met een beveiligings plugins nakijken of je website nu schoon is. Eventueel kunnen bestanden en database handmatig nagelopen worden. 

4. Als je niet meer kunt inloggen op je website

Het kan zijn dat je door je beveiligingsplugin niet meer kunt inloggen. Je kunt deze plugin dan tijdelijjk uitzetten. Hierna kun je vaak met je email adres een reset link van je inlog opvragen op je inlogpagina.

Bij veel hosting partijen kun je vanaf hun dashboard direct op je WordPress inloggen. Soms moet je dan ook je beveiligingsplugin hiervoor eerst uitzetten, maar vaak hoeft dat niet.

Met de derde mogelijkheid verander je in je database even het paswoord, waarna je weer kunt inloggen. 

5. Als je website er scheef uitziet

Door de loop ter tijd kan het zijn dat je website steeds meer kleine foutjes krijgt. Veel kleine foutjes worden  door op de pagina’s de zaken weer recht te zetten.Vaak kan dit met wat extra CSS gebeuren. 

Snelle hosting met eigen IP adres

( Snelle hosting betekent sneller laden van je website)

Wat is hosting

Jouw website moet ergens op een computer staan om bereikt te worden door je klanten. Zo’n computer is de server. Een plek op deze  server wordt door een hostingpartij aangeboden.

Shared (hosting) versus eigen IP adres (hosting)

Veel bedrijven hebben hun website op een shared hosting staan. Dat kun je vergelijken met een appartementsgebouw met bijvoorbeeld 10 appartementen. Als ze allemaal op zondagochtend bezoek krijgen, dan is het bij de hoofdingang en de lift druk. Kans is dat je even moeten wachten voor de lift is dan groot. Het zelfde geldt voor een shared hosting. Wil je een snellere website dan begint dit met een eigen IP adres. Dus eigenlijk een eigen hoofdingang met prive lift.

Hosting die ik aanbied

Ik bied een supersnelle hosting aan. Dit is een snelle hosting inclusief een SSL certificaat en een eigen IP adres. Een eigen IP adres betekent dat je website snel blijft en niet afhankelijk is van andere websites op een host. Standaard met 10GB opslag – dit is ruim voldoende voor je WordPress website en backups.

Een hosting pakket wordt alleen aangeboden i.c.m. het onderhoudspakket. 

Reviews van andere ondernemers

Xuemei Dijkstal
Xuemei Dijkstal
Xuemei.nl
Lees verder
Professioneel met kennis van zaak, duidelijk en prettige communicatie, snelle response op vragen en aanpassingen!
Willem de Bie, skyfootage
Willem de Bie, skyfootage
willemdebie.nl
Lees verder
Ik had problemen met de juiste instellingen van een plugin voor WordPress. Gilles heeft de plugin ingesteld en de uitstraling ervan op mij website ook verbeterd. Nu kunnen mijn klanten op een afgeschermde pagina hun documenten naar me toe sturen!
drs. Renny Wiegering
drs. Renny Wiegering
auryn-acupunctuur.nl
Lees verder
Meij Design & Survey is deskundig en professioneel met WordPress en SEO. En, heel belangrijk voor mijn bedrijf, een goed inlevingsvermogen voor de belangen van mijn potentiële cliënten zodat zij mijn acupunctuurpraktijk goed gaan vinden. Prettige samenwerking en snel resultaat.
Victoria
Victoria
xinaps.com
Lees verder
Excellent work! Very quick responses, very knowledgable, round the clock support! We recommend Meij Design.
John
John
divinelashes.nl
Lees verder
Goed werk geleverd! Snelle response bij vragen en aanpassingen. Aanrader voor iedere (startende) ondernemer! Een nieuwe tevreden klant van Meij Design.
Mohamed, Ali
Mohamed, Ali
scc freight
Lees verder
Great guy, professional service. Very speedy and true to his word
Marcel Davids
Marcel Davids
deaanpak.nl
Lees verder
5 sterren, zeer verdiend, door persoonlijke aandacht en klantgerichtheid
Boldy Boedy
Boldy Boedy
hansmadeservices.nl
Lees verder
Gilles heeft me geholpen toen ik problemen had met sommige files op mijn server. Snel gereageerd en na zijn hulp kon ik weer in mijn WordPress dashboard. Heel erg bedankt, Gilles!
Filterfloor solutions
Filterfloor solutions
filterfloor.nl
Lees verder
Professional, knowledgeable and clear personal contact. Website neatly delivered even including custom made manual videos. Very satisfied!

WordPress diensten

Ik bied naast WordPress onderhoud ook nog andere diensten aan:

Scroll naar boven