WordPress onderhoud

( WordPress onderhoud: wat kost het en wat houdt het in )

WordPress onderhoud is nodig om je website te beschermen tegen indringers. Hackers hebben meerdere mogelijkheden om een website aan te vallen. Hoe beter het onderhoud en de bescherming van je website, hoe groter de kans is dat je website veilig blijft.

Onderhoud van WordPress bestaat uit 3 onderdelen:

  1. Het maken van backups
  2. Het updaten van de software
  3. Regelmatig  uitvoeren van stap 1 en 2

Ik bied dit onderhoud aan tegen een vast bedrag per maand. Ik gebruik hier verschillende betaalde plugins voor welke in je onderhoudsprijs zitten verwerkt.

wordpress onderhoud

De bovengenoemde onderhoudsprijs is inclusief 3 professionele WordPress plugins

Bescherming tegen hackers

( Deze plugin zit in het onderhoudspakket )

Deze plugin zal je website beter beschermen tegen hackers. Zo wordt je inlog o.a. verlegd naar een andere url. En je logt in via de 2-step authenticator app van Google.

Backups

( Deze plugin zit in het onderhoudspakket )

Jouw backups worden elke maand gemaakt en in de cloud bewaart. Zo ben je niet alleen afhankelijk van je eigen host.

Verkleinen van foto's

( Deze plugin zit in het onderhoudspakket )

Deze plugin optimaliseert je foto’s op je website zodat je website sneller wordt

Hosting pakket met eigen IP adres

( Snelle hosting betekent sneller laden van je website)

Wat is hosting

Jouw website moet ergens op een computer staan om bereikt te worden door je klanten. Zo’n computer is de server. Een plek op deze  server wordt door een hostingpartij aangeboden.

Shared (hosting) versus eigen IP adres (hosting)

Veel bedrijven hebben hun website op een shared hosting staan. Dat kun je vergelijken met een appartementsgebouw met bijvoorbeeld 10 appartementen. Als ze allemaal op zondagochtend bezoek krijgen, dan is het bij de hoofdingang en de lift druk. Kans is dat je even moeten wachten voor de lift is dan groot. Het zelfde geldt voor een shared hosting. Wil je een snellere website dan begint dit met een eigen IP adres. Dus eigenlijk een eigen hoofdingang met prive lift.

Hosting die ik aanbied

Ik bied een supersnelle hosting aan. Dit is een snelle hosting inclusief een SSL certificaat en een eigen IP adres. Een eigen IP adres betekent dat je website snel blijft en niet afhankelijk is van andere websites op een host. Standaard met 10GB opslag – dit is ruim voldoende voor je WordPress website en backups.

Dit hosting pakket wordt alleen aangeboden i.c.m. het onderhoudspakket. Hierdoor krijg je toegang tot de volgende 7 PRO plugins. Je hebt trouwens ook toegang tot deze plugins als je de website door mij laat maken en bij mij in onderhoud hebt. Je hebt dan ook toegang tot nog meer professionele plugins zoals  Elementor Pro – Astra Pro – Rank Math SEO Pro – en nog enkele anderen.

Reviews van andere ondernemers

Xuemei Dijkstal
Xuemei Dijkstal
Xuemei.nl
Lees verder
Professioneel met kennis van zaak, duidelijk en prettige communicatie, snelle response op vragen en aanpassingen!
Willem de Bie, skyfootage
Willem de Bie, skyfootage
willemdebie.nl
Lees verder
Ik had problemen met de juiste instellingen van een plugin voor WordPress. Gilles heeft de plugin ingesteld en de uitstraling ervan op mij website ook verbeterd. Nu kunnen mijn klanten op een afgeschermde pagina hun documenten naar me toe sturen!
drs. Renny Wiegering
drs. Renny Wiegering
auryn-acupunctuur.nl
Lees verder
Meij Design & Survey is deskundig en professioneel met WordPress en SEO. En, heel belangrijk voor mijn bedrijf, een goed inlevingsvermogen voor de belangen van mijn potentiële cliënten zodat zij mijn acupunctuurpraktijk goed gaan vinden. Prettige samenwerking en snel resultaat.
Victoria
Victoria
xinaps.com
Lees verder
Excellent work! Very quick responses, very knowledgable, round the clock support! We recommend Meij Design.
Boldy Boedy
Boldy Boedy
hansmadeservices.nl
Lees verder
Gilles heeft me geholpen toen ik problemen had met sommige files op mijn server. Snel gereageerd en na zijn hulp kon ik weer in mijn WordPress dashboard. Heel erg bedankt, Gilles!
Filterfloor solutions
Filterfloor solutions
filterfloor.nl
Lees verder
Professional, knowledgeable and clear personal contact. Website neatly delivered even including custom made manual videos. Very satisfied!
John
John
divinelashes.nl
Lees verder
Goed werk geleverd! Snelle response bij vragen en aanpassingen. Aanrader voor iedere (startende) ondernemer! Een nieuwe tevreden klant van Meij Design.
Mohamed, Ali
Mohamed, Ali
scc freight
Lees verder
Great guy, professional service. Very speedy and true to his word
Marcel Davids
Marcel Davids
deaanpak.nl
Lees verder
5 sterren, zeer verdiend, door persoonlijke aandacht en klantgerichtheid

WordPress diensten

Met een WordPress onderhoud pakket vergeet je zelf niet om de updates door te voeren. Ik bied naast WordPress onderhoud ook nog andere diensten aan:

Scroll naar boven