WordPress webshop laten bouwen Delft

WordPress Webshop & Woocommerce

Mensen kopen meer en meer via hun mobiel. Met een WordPress webshop  inclusief  Woocommerce kun je snel online je producten promoten & verkopen. Tijdens het afreken proces kan de klant kiezen voor ophalen (click & collect) of opsturen. 

De mobiel is tegenwoordig belangrijker dan de desktop. Het meeste wordt namelijk op de mobiel verkocht.  Daarnaast wordt de mobiel gebruikt voor de reservering in het restaurant en het zoeken van de schilder of loodgieter.  

webshop met vrouw
webshopwebsite
WordPress webshop met Astra Pro Madameosi
Madameosi
Madameosi is een WordPress webshop waarbij de eigenaresse..
businesswebsite
voorbeeld webshop in delft xuemei
Xuemei
Xuemei is een webshop. Ze ontwerpt zelf de..
WordPress webshop met Astra Pro Madameosi
voorbeeld webshop in delft xuemei

Meer voorbeelden op de portfolio pagina

Webshop laten bouwen

Elke webshop bestaat uit verschillende onderdelen. Zo heb je de productpagina waar enkel het product staat. Er is een webshop pagina waar alle producten bij elkaar komen. Dan heb je nog de categorie pagina en de afreken pagina.

Een webshop gemaakt met WordPress heeft dit allemaal en we kunnen dit zo ontwerpen zoals jij dat wilt. Wil je extra vinkjes bij je producten van een bepaalde categorie? Geen probleem. Wij voegen dit via de WordPress hooks toe.

Ook de cart in je menu is handig. Zo ziet je klant altijd wat er aan de hand is. Heb je een hele grote webshop met veel categorieën, dank dan eens aan een mega menu

Heb je andere vragen. Mail ons.

Wat andere ondernemers schrijven als review

Xuemei Dijkstal
Xuemei Dijkstal
Xuemei.nl
Lees verder
Professioneel met kennis van zaak, duidelijk en prettige communicatie, snelle response op vragen en aanpassingen!
Willem de Bie, skyfootage
Willem de Bie, skyfootage
willemdebie.nl
Lees verder
Ik had problemen met de juiste instellingen van een plugin voor WordPress. Gilles heeft de plugin ingesteld en de uitstraling ervan op mij website ook verbeterd. Nu kunnen mijn klanten op een afgeschermde pagina hun documenten naar me toe sturen!
Marcel Davids
Marcel Davids
deaanpak.nl
Lees verder
5 sterren, zeer verdiend, door persoonlijke aandacht en klantgerichtheid
drs. Renny Wiegering
drs. Renny Wiegering
auryn-acupunctuur.nl
Lees verder
Meij Design & Survey is deskundig en professioneel met WordPress en SEO. En, heel belangrijk voor mijn bedrijf, een goed inlevingsvermogen voor de belangen van mijn potentiële cliënten zodat zij mijn acupunctuurpraktijk goed gaan vinden. Prettige samenwerking en snel resultaat.
Victoria
Victoria
xinaps.com
Lees verder
Excellent work! Very quick responses, very knowledgable, round the clock support! We recommend Meij Design.
Filterfloor solutions
Filterfloor solutions
filterfloor.nl
Lees verder
Professional, knowledgeable and clear personal contact. Website neatly delivered even including custom made manual videos. Very satisfied!

Aanvullende webshop diensten

Neem gerust contact op als je zelf een WordPress website onderhoud en je er vragen over hebt. Ook als je webshop na een update plotseling vervormd is dan kan ik je helpen. Zelfs als je de login vergeten bent kan ik je helpen. Ook als je nieuwe functionaliteit nodig hebt of je wilt iets toevoegen via de WordPress Hooks, schroom niet en neem contact op.

Scroll naar boven