WordPress Website laten maken Delft

Heb je zelf weleens iets online gemaakt ? Iets wat jouw doelstelling perfect moest neerzette? Kost aardig wat tijd hé? Zeker als je er ook nog een solide SEO strategie bij wilt. Daarom kun je beter de WordPress website laten maken. 

Dan zit deze website grafisch en SEO technisch met een uur of 20 goed in elkaar. Heb je een hoger budget? Dan werk ik graag langer voor je.

Als klein grafisch webdesign kantoor in Delft maak ik WordPress websites voor de ondernemer tegen een schappelijke prijs. Ik ben vrij open en waardeer mensen met een mening. Mijn uurtarief is trouwens 45 euro. 

Vaak willen ondernemers hun persoonlijke touch aan een website geven. Dat kan. Ik hou daar rekening mee. Sterker nog. Ik raad je juist aan om eens rond te kijken op het het web. Wat je vindt mooi. En wat juist niet. Ik bouw namelijk de website voor jouw bedrijf en niet om mijn ego te strelen.

Ik ga ervan uit dat je zelf teksten aanlevert. Dat scheelt namelijk veel tijd en dus onkosten voor jou. Ik loop ze wel even na zodat ze in je SEO strategie passen. 

Je website wordt namelijk met een stabiele SEO strategie opgeleverd. Dus met de SEO technieken van 2020. Inclusief zoekwoorden en concurrentieonderzoek. 

Denk je al aan een oriëntatie gesprek? Vanwege de lockdown zit ik tijdelijk niet op kantoor. Bel even zou ik zeggen. We kunnen het meeste via de telefoon bespreken. Het geeft je in ieder geval al een goed idee wat voor persoon ik ben en hoe ik tegen jouw website project aankijk.

website laten maken delft
Website laten maken inclusief SEO

verschillende stijlen

De opbouw van je website bepaalt hoe flexibel ik ben in je website ontwerp. En de tijd die ik ervoor nodig heb.

Hieronder staan 4 opbouw mogelijkheden. Ik leg je de verschillen graag uit in een gesprek.

WordPress op maat met Elementor PRO

Een unieke website gemaakt met WordPress. Ik bouw je nieuwe professionele website met de betaalde plugin Elementor PRO. Deze plugin krijg je als je een onderhoudspakket bij me afneemt.

De meeste klanten kiezen voor dit pakket

Website op maat met Divi

Divi wordt veel gebruikt door mensen die zelf de templates willen bouwen. Je bouwt direct in de browser. Zodoende is het prettig werken. De uiteindelijke website laadt echter iets trager dan de website met Elementor.  

WordPress gratis versie Elementor

Bij deze optie gebruik ik de gratis versie van Elementor plugin. Dit betekent dat de header en footer vast liggen met het thema. Met deze optie kiezen we uit het thema Astra, Generate Press of OceanWP

WordPress met StudioPress PRO template

StudioPress levert mooie betrouwbare templates. Ik kan deze websites goedkoper aanbieden omdat het ontwerp vast ligt. Ik pas hier de kleuren/ teksten en foto’s aan. Zo blijft je huisstijl gegarandeerd ook online terugkomen.  

4 stijlen: elke portemonnee zijn eigen stijl

4 stijlen is best wel verwarrend. Inderdaad ja. Sorry. Maar dit heeft een reden. Niet iedereen heeft namelijk dezelfde wensen. Of hetzelfde budget. 

Ik geef je 4 keuzes omdat je bijvoorbeeld geen onderhoudscontract wilt. Maar wel een website op maat. Je kiest dan voor het thema Divi. Je budget is dan rond de €800,- ex.btw. 

De snelste optie is trouwens een WordPress website met StudioPress. StudioPress heeft ongeveer 30 verschillende ontwerpen waaruit je kunt kiezen. Zo’n thema wordt geheel gepersonaliseerd voor jouw bedrijf en kan al met 16 uur ontwikkeling worden gerealiseerd. Je budget is rond de €650,- ex btw. Ook de SEO zoals later wordt besproken zit hierbij in. Een voorbeeld is bijvoorbeeld website die ik heb gemaakt is divinelashes.nl

Met de iets duurdere Divi krijgt elke pagina een uniek ontwerp. Een voorbeeld is bijv. de website filterfloor.nl of de webshop xuemei.nl

Elementor Pro heeft de meeste mogelijkheden qua ontwikkeling. Deze optie neem je als je ook een onderhoudscontract wilt. De prijs voor dit contract begint bij 8 euro per maand. De prijs van de website is dezelfde als die van een Divi website. Mijn eigen  website is met Elementor Pro gemaakt. Maar ook bijv. de website van qualitatts.nl 

Enkele voordelen van een Elementor Pro website:

 • header wordt volledig op maat gemaakt
 • footer wordt volledig op maat gemaakt
 • gemaakte templates kun je hergebruiken
 • extra modules voor een webshop met woocommerce
 • SEO optimalisatie direct op de plek waar je de tekst intypt. Ook de Google snippets kun je hier direct bewerken.

Misschien vindt je de keuze verwarrend. Kom gerust even langs voor een kort gesprek.Ik geef je graag wat uitleg.  Veel klanten kijken ook even op mijn portfolio pagina om te zien wat ik al geleverd heb.

meijwebdesign portfolio: divinelashes
Divinelashes.nl - website voorbeeld met StudioPress
gemaakte website filterfloor.nl en filterfloor.com
Filterfloor.nl - website laten maken voorbeeld met Divi
website qualitatts gemaakt door meij webdesign
Qualitatts.nl - website laten maken voorbeeld met Elementor Pro

Je Website laten maken inclusief SEO

De meeste klanten hebben een probleem om de juiste zoektermen te vinden en deze op de juiste plek te zetten. Ik help hierbij door de volgende SEO punten goed in je website te integreren.

Organische onpage SEO

Met organische SEO kun je op de eerste pagina van Google staan. We beginnen met de juiste zoektermen. En ik zet die in je website op de juiste plek. Tevens wordt de structuur van je website geoptimaliseerd. Lees ook even de SEO pagina van wat je kunt verwachten.

Lokale SEO

Google heeft graag dat je Rich Snippets aan je website toevoegt. Met deze snippets weet Google beter wat je bedrijf doet en waar je bent gevestigd. 

Wat schrijven over Meij Webdesign

Xuemei Dijkstal
Xuemei Dijkstal
Xuemei.nl
Lees verder
Professioneel met kennis van zaak, duidelijk en prettige communicatie, snelle response op vragen en aanpassingen!
John
John
divinelashes.nl
Lees verder
Goed werk geleverd! Snelle response bij vragen en aanpassingen. Aanrader voor iedere (startende) ondernemer! Een nieuwe tevreden klant van Meij Design.
Willem de Bie, skyfootage
Willem de Bie, skyfootage
willemdebie.nl
Lees verder
Ik had problemen met de juiste instellingen van een plugin voor WordPress. Gilles heeft de plugin ingesteld en de uitstraling ervan op mij website ook verbeterd. Nu kunnen mijn klanten op een afgeschermde pagina hun documenten naar me toe sturen!
drs. Renny Wiegering
drs. Renny Wiegering
auryn-acupunctuur.nl
Lees verder
Meij Design & Survey is deskundig en professioneel met WordPress en SEO. En, heel belangrijk voor mijn bedrijf, een goed inlevingsvermogen voor de belangen van mijn potentiële cliënten zodat zij mijn acupunctuurpraktijk goed gaan vinden. Prettige samenwerking en snel resultaat.
Victoria
Victoria
xinaps.com
Lees verder
Excellent work! Very quick responses, very knowledgable, round the clock support! We recommend Meij Design.
Mohamed, Ali
Mohamed, Ali
scc freight
Lees verder
Great guy, professional service. Very speedy and true to his word
Boldy Boedy
Boldy Boedy
hansmadeservices.nl
Lees verder
Gilles heeft me geholpen toen ik problemen had met sommige files op mijn server. Snel gereageerd en na zijn hulp kon ik weer in mijn WordPress dashboard. Heel erg bedankt, Gilles!
Marcel Davids
Marcel Davids
deaanpak.nl
Lees verder
5 sterren, zeer verdiend, door persoonlijke aandacht en klantgerichtheid
Filterfloor solutions
Filterfloor solutions
filterfloor.nl
Lees verder
Professional, knowledgeable and clear personal contact. Website neatly delivered even including custom made manual videos. Very satisfied!
Previous
Next
Xuemei Dijkstal
Xuemei Dijkstal
Xuemei.nl
Lees verder
Professioneel met kennis van zaak, duidelijk en prettige communicatie, snelle response op vragen en aanpassingen!
Willem de Bie, skyfootage
Willem de Bie, skyfootage
willemdebie.nl
Lees verder
Ik had problemen met de juiste instellingen van een plugin voor WordPress. Gilles heeft de plugin ingesteld en de uitstraling ervan op mij website ook verbeterd. Nu kunnen mijn klanten op een afgeschermde pagina hun documenten naar me toe sturen!
drs. Renny Wiegering
drs. Renny Wiegering
auryn-acupunctuur.nl
Lees verder
Meij Design & Survey is deskundig en professioneel met WordPress en SEO. En, heel belangrijk voor mijn bedrijf, een goed inlevingsvermogen voor de belangen van mijn potentiële cliënten zodat zij mijn acupunctuurpraktijk goed gaan vinden. Prettige samenwerking en snel resultaat.
John
John
divinelashes.nl
Lees verder
Goed werk geleverd! Snelle response bij vragen en aanpassingen. Aanrader voor iedere (startende) ondernemer! Een nieuwe tevreden klant van Meij Design.
Victoria
Victoria
xinaps.com
Lees verder
Excellent work! Very quick responses, very knowledgable, round the clock support! We recommend Meij Design.
Mohamed, Ali
Mohamed, Ali
scc freight
Lees verder
Great guy, professional service. Very speedy and true to his word
Boldy Boedy
Boldy Boedy
hansmadeservices.nl
Lees verder
Gilles heeft me geholpen toen ik problemen had met sommige files op mijn server. Snel gereageerd en na zijn hulp kon ik weer in mijn WordPress dashboard. Heel erg bedankt, Gilles!
Marcel Davids
Marcel Davids
deaanpak.nl
Lees verder
5 sterren, zeer verdiend, door persoonlijke aandacht en klantgerichtheid
Filterfloor solutions
Filterfloor solutions
filterfloor.nl
Lees verder
Professional, knowledgeable and clear personal contact. Website neatly delivered even including custom made manual videos. Very satisfied!

Optioneel: website onderhoud

Vind je ook dat je website altijd moet werken? Zonder dat je ergens zorgen over hoeft te maken? Voor een klein bedrag per maand, zorg ik dat je website up to date blijft. Dit WordPress onderhoudspakket is optioneel.

Website onderhouds plan

Elke website heeft onderhoud nodig. Je kunt die noodzakelijkheid vergelijken met je auto en huis. Een tijdje geen onderhoud en je gaat het merken.  Je kunt het onderhoud zelf oppakken of dit aan mij uitbesteden.
Lees verder

WordPress Hosting

Hosting is de computer waar je website staat. Er zijn veel mogelijkheden. Ik adviseer of lever jouw hosting. 

Domein naam

Heb je een domeinnaam in gedachte, leg deze dan zo snel mogelijk vast. Ik kan deze later voor je verhuizen.

WordPress Website laten maken Delft:
voordelen Meij Webdesign

Je krijgt uitleg  van  je WordPress website

Jouw website krijgt standaard de garantie dat deze werkt

Ik lever WordPress websites op die extra beveiligt zijn tegen hackers

Ben je niet zo technisch en wil je het onderhoud uitbesteden? Dat kan bij mij

Jouw nieuwe website ziet er  standaard goed uit op je telefoon, je Ipad en desktop

Je krijgt volledige toegang tot je opgeleverde website. Onbeperkt pagina’s toevoegen

Open kantoor voor mijn klanten. Ook zonder afspraak een antwoord op jouw vraag

Je website wordt altijd SEO ready opgeleverd met de juiste zoektermen

Als je hosting afneemt dan krijg je daar gratis een ssl certificaat bij

Extra rich snippets voor betere vindbaarheid is mogelijk

De aaibaarheid van je website krijgt aandacht

Aanvullende WordPress diensten

Heb je zelf een WordPress website in onderhoud en je komt er niet uit? Is je website wit of vervormd? Begrijp je niet hoe je met je thema moet werken? Of wil je een nieuwe functionaliteit, maar weet je niet hoe. 

Je kunt ook een afspraak maken als:

 • je een landingspagina nodig hebt
 • je de SEO plugin niet begrijpt
 • jouw website een webshop nodig heeft
 • een andere functionaliteit wilt toevoegen aan je website
 • je uitleg wilt over je WordPress website
 • je een backup wilt hebben van je website
 • jouw website verhuist moet worden
 • je geen toegang meer hebt tot je website