Over Meij Webdesign

Internetbureau voor ondernemers

Als ZZP ‘er heb ik In hartje Delft op de Nieuwe Langendijk mijn kantoor. Dit was de oude apotheek. Ik heb het gebouw in 2013 gekocht en verbouwd. Alleen de uithangborden van de apotheek hangen er nog als aandenken.  

Ik ben begonnen in 2009 met HTML/ CSS statische websites. Tegenwoordig werk ik uitsluitend met WordPress

Er zijn drie hoofdpijlers:

– Websites

– SEO

– Google Ads

 

kantoor Meij Webdesign in Delft

Wie is Meij webdesign?

Ik ben Gilles van der Meij en ben de eigenaar van Meij Webdesign. Ik ben een Webdesigner en onderzoeker. Ik hou van mensen en reizen. Ik heb tot 2016 veel gereisd. Tegenwoordig ben ik al blij met een zomervakantie in het buitenland.

Qua karakter help ik graag mensen. Ik zet mij in voor het Prinses Beatrix Fonds als collecte wijkorganisator. Ik ondersteun de Yourright Foundation met website advies. Ik ondersteun KWF kankerbestrijding en het Wereldnatuurfonds met giften.

Ik geloof in groen. Zo heb ik in ruim 1000 bomen geïnvesteerd. Zelfs mijn huis draait met een warmtepomp en 23 zonnepanelen. 

Het lijkt soms wel of ik continue mijn kantoor aan het verbouwen ben. Maar het lijkt erop het voorlopige einde in zicht is. Je kunt hier binnenkort ook boeken in mijn kantoor verwachten. Op zaterdagmiddag wordt het kantoor dan opengesteld als bibliotheek voor kinderen met Chinese achtergrond.

Gilles van der Meij

Mijn motto: zorg dat je bedrijf zichtbaar is

Ga dus daar zitten waar je klant je makkelijk vindt. Zo krijgen winkels op een A locatie nu eenmaal meer klanten dan op een B locatie. Zo werkt dit ook met alles wat je online doet. Zichtbaar zijn is het onderdeel van elke marketing. Dit kan online marketing zijn met SEO, met Google Ads, met social media bedrijfspagina’s, met video’s of met emails.

Met online marketing kun je veel bereiken. Zo verhuur ik bijvoorbeeld ruimtens aan studenten en expats. Heb daarvoor verschillende facebook bedrijfspagina’s en websites. Mijn advies voor de beginnende ondernemer: start een social bedrijfspagina. En begin met het posten van berichten waar jouw klant wat aan heeft. Of  berichten die klanten leuk vinden.  Zodra je iets budget hebt, neem dan een website. 

Welke diensten lever je?

  • Websites: nieuw,  make-over of reparatie (alles met WordPress)
  • Zoekmachine optimalisatie (SEO)
  • Google Ads (je krijgt meteen bezoekers)
  • Verkoop ofwel landingspagina’s ontwerp (mensen komen vanuit de Ads hierop)
  • Webteksten
  • A/B testen van website pagina’s (voor conversie verhoging)
  • WordPress cursus (als je zelf een WordPress website wilt maken of onderhouden)

Meer klanten vanaf je website

Om meer klanten met je website te genereren, moet je website duidelijk zijn.

Duidelijk voor jou en nog duidelijker voor je website bezoeker. Door duidelijkheid wordt de bezoeker begeleidt op zijn pad om klant bij jouw te worden.

Duidelijkheid krijg je door een goede website structuur. Door op de juiste plek een interne link aan te leggen. En natuurlijk door knoppen op je pagina.

Hou het simpel. 1 doel per pagina. Dat is niet alleen beter voor je klant, maar ook voor je zoekmachine optimalisatie (SEO).

 

Hoe zie ik de vorderingen van mijn website?

Je ziet de website online. Je krijgt meteen de inloggegevens en kan meteen meekijken. Daarnaast hou ik je op de hoogte via de mail en kun je altijd even langskomen om het een en ander te bespreken.

 

Google reviews - Wat klanten schrijven

5 star reviews

5-stars review

5 sterren. zeer verdiend, door persoonlijke aandacht en klantgerichtheid.

Marcel Davids, De Aanpak

5-stars review

Professioneel met kennis van zaak, duidelijk en prettige comnunicatie, snelle respons op vragen en aanpassingen!

Xuemei Dijkstal, Xuemei

review van eigenaar website xinaps

5-stars review

Excellent work! Very quick responses, very knowledgable, round the clock support!  We recommend Meij Design.

Victoria, Xinaps B.V.

review van klant Renny

5-stars review

Meij Design & Survey is deskundig en professioneel met WordPress en SEO. En, heel belangrijk voor mijn bedrijf, een goed inlevingsvermogen voor de belangen van mijn potentiële cliënten zodat zij mijn acupunctuurpraktijk goed gaan vinden. Prettige samenwerking en snel resultaat.

drs.Renny Wiegering, Auryn-acupunctuur

review van klant hansmade services

5-stars review

Gilles heeft me geholpen toen ik problemen had met sommige files op mijn server. Snel gereageerd en na zijn hulp kon ik weer in mijn WordPress dashboard.
Heel erg bedankt, Gilles!

Boldy Boedy, Hansmade Services

review van klant skyfootage

5-stars review

Ik had problemen met de juiste instellingen van een plugin voor WordPress. Gilles heeft de plugin ingesteld en de uitstraling ervan op mij website ook verbeterd. Nu kunnen mijn klanten op een afgeschermde pagina hun documenten naar me toe sturen!

Willem de Bie, Skyfootage

review van klant scc freight

5-stars review

Great guy, professional service. Very speedy and true to his word.

Mohamed Ali, SCC Freight

review van klant divinelashes

5-stars review

Goed werk geleverd! Snelle response bij vragen en aanpassingen. Aanrader voor iedere (startende) ondernemer! Een nieuwe tevreden klant van Meij Design.

John, Divinelashes

Jouw gesprek is vrijblijvend en gratis

Ik beantwoord je mail binnen een werkdag

Bellen kan ook: 06-20273573

laptop met wordpress website gemaakt door meij webdesign
laptop met wordpress website gemaakt door meij webdesign
laptop met wordpress website gemaakt door meij webdesign
laptop met wordpress website gemaakt door meij webdesign