Over Meij

Gilles van der Meij

Statische HTML websites. Dat is waarmee ik begon in 2009. In 2013 jaar ben ik overgetapt naar dynamische WordPress websites.

WordPress komt met een server taal en een front-end taal. De front-end (wat je nu in je browser ziet) bestaat uit de normale HTML en CSS. Dat is iets wat ik al vanaf 2009 doe. WordPress werkt ook met een server taal, de PHP taal van de back-end. Dit heb ik mezelf in 2013 eigen gemaakt. 

Het handige van de verschillende web talen kennis is, dat ik ook rare problemen voor je kan oplossen. Zo help ik ook klanten met een op maat gemaakte website. Daar is vaak kennis van deze talen voor nodig. 

Nu ik vele websites heb gebouwd, vond ik het tijd om ook teksten  te gaan aanbieden. Dus niet alleen meer code in de web taal, maar ook de web teksten in de gangbare Nederlandse taal.

Zelf heb ik Atheneum en een HTS als vooropleiding. Schrijven is dus geen probleem. Maar toch heb ik een specialistische cursus gevolgd. Een cursus om te verleiden op het web. Een opleiding die door Peter Post wordt gegeven.

Peter heeft 30 jaar ervaring in de reclame wereld. Schrijven van folders en websites. Hij leert hoe je goede titels schrijft. En hoe je mensen overtuigt op het web. Erg leerzaam.

Ik vind dat een goed ontwerp vertrouwen wekt bij de bezoeker. Bezoekers kunnen bijvoorbeeld via Google resultaten op jouw website terecht komt.  Organische bezoekers noemen ze dat.

Bezoekers kun je echter ook via advertenties op je website krijgen. Bijvoorbeeld via Google Ads of via een Facebook advertentie.

Geef je geld uit aan advertenties dan wil je wel dat de bezoeker op een website uitkomt die vertrouwen uitademt. Een goed ontwerp dus. Dit gecombineerd met verleidende teksten zal tot meer conversie leiden.

Gilles van der Meij

Wat voor WordPress diensten ik aanbied

Naar mijn mening zou iedere ondernemer een website moeten hebben. Zie het als een verlenging van je visite kaartje.

Natuurlijk heeft niet iedere ondernemer hetzelfde budget. Dat hoeft ook niet. Uiteindelijk investeer je in de naamsbekendheid van je bedrijf. Of je dit nu groots of iets minder groots aanpak. 

 

 

Hieronder zie je wat mogelijkheden waarvoor je me kunt bellen:    

Je hebt een budget van 345 euro en wil een kant en klare website

Dat is altijd mogelijk. Al vanaf een investering van 345 euro ex.btw, krijg je een goede website. 

Een website die elke slimme zzp’er heeft. Met bladzijden waarin je vertelt  wat voor service je verleent, welk probleem je oplost en waarom de klant bij jouw moet zijn.

We bespreken ook de zoekwoorden waarmee jij gevonden wilt worden in Google. Deze plaats ik voor je in jouw nieuwe website. Zo mis je geen klanten vanuit Google.  

Je hebt geen budget

Je zet je WordPress zelf op. Als je vastloopt dan heb ik inloop spreekuur. Je krijgt dan 10 minuten lang gratis advies.

Je hebt een klein budget en wil graag begeleiding bij het zelf bouwen van mijn website

Voor een klein bedrag per uur (zie home pagina) geef ik je hulp. Je komt bij mij op kantoor zitten. Je bouwt je website dan zelf op. Zodra je tegen een vraag oploopt, help ik je verder. 

Je hoeft dus niet je hele website op mijn kantoor te maken. Je kunt ook alleen komen, als je wat moeilijke onderdelen tegenkomt.

Waarbij je hulp nodig hebt, dat bepaal je zelf. Je hebt dus je investering helemaal in de hand.

Je wilt graag goed WordPress leren en tegelijkertijd een thema ontwikkelen

WordPress kun je online leren. Ik heb hier een online cursus voor. Je kunt die gratis volgen. Als je op een blog  van mij een artikel leest dan komt het aanbod vanzelf een keertje in beeld.

Je kunt er ook voor kiezen om WordPress op mijn kantoor te leren. Voor een kleine investering leer je alles om een website op te zetten. Ook om deze te onderhouden. En hoe je zoektermen voor jouw bedrijf vind.

Alles op maat. Je kunt tijdens de cursus al je vragen kwijt. Zo vul jij precies de kennis aan die je nog mist. 

Per keer zijn er maximaal 2 leerlingen. Je krijgt dus veel aandacht. 

Je krijgt meteen een thema van me. Inclusief  de code die je nodig hebt voor toekomstige updates. Zo bespaar je meteen honderden euro’s.

 

Je wilt een webshop laten bouwen

Een webshop is natuurlijk meer werk dan een website. Ook bij een webshop kun je jouw investering zelf bepalen. Zo kun je zelf bijvoorbeeld veel producten toevoegen. Of je laat het mij doen.

Vanzelf sprekend zorg ik dat de betaling goed loopt.

Je krijgt een offerte op maat. Een vast bedrag zonder verrassingen achteraf.

Je wilt een website uitbreiden met bijvoorbeeld een planningssysteem

Voor bijvoorbeeld een planningssysteem wordt er een plugin aangeschaft. Verder moet de planning ingeregeld worden. Aan je agenda gekoppeld worden…Dit kost natuurlijk extra tijd. Je investeert in mijn tijd. Ik geef je vaste prijs als offerte. Dus geen verrassingen achteraf.

 

Je hebt een website maar wil weleens op pagina 1 van Google staan

Of je pagina 1 van Google haalt is afhankelijk van de zoekterm waarvoor je hoog wilt staan.

Vaak stuwt je hele website bepaalde bladzijden omhoog. 

Maak eerst een vrijblijvende afspraak. Ik laat je zien waar je op moet letten om op pagina 1 terecht te komen. Wat de concurrentie is. Of het moeilijk of relatief makkelijk zou moeten kunnen.  

Je wilt web teksten laten schrijven

Web teksten zijn iets persoonlijks. We houden helaas niet allemaal van dezelfde schrijfstijl. 

Mijn stijl zie je op mijn bladzijden. Bevalt die? Maak dan een vrijblijvende afspraak en we bespreken of jouw onderwerp mij aanspreekt.

Er is iets kapot op je website

Er kan van alles kapot zijn op je website. Soms is een 10 minuten gesprek genoeg om het euvel aan te duiden. Soms heb ik meer tijd nodig. 

Ik geef altijd gratis 10 minuten support, dus kom even langs tijdens het spreekuur. 

Heb ik meer tijd nodig dan geef ik je direct een offerte op maat. Maar wie weet, kun je na de 10 minuten het euvel wel zelf verhelpen.

 

Wat klanten over mij schrijven - Google Reviews

5 star reviews

5-stars review

Professioneel met kennis van zaak, duidelijk en prettige comnunicatie, snelle respons op vragen en aanpassingen!

Xuemei Dijkstal, Xuemei

review van eigenaar website xinaps

5-stars review

Excellent work! Very quick responses, very knowledgable, round the clock support!  We recommend Meij Design.

Victoria, Xinaps B.V.

review van klant Renny

5-stars review

Meij Design & Survey is deskundig en professioneel met WordPress en SEO. En, heel belangrijk voor mijn bedrijf, een goed inlevingsvermogen voor de belangen van mijn potentiële cliënten zodat zij mijn acupunctuurpraktijk goed gaan vinden. Prettige samenwerking en snel resultaat.

drs.Renny Wiegering, Auryn-acupunctuur

review van klant hansmade services

5-stars review

Gilles heeft me geholpen toen ik problemen had met sommige files op mijn server. Snel gereageerd en na zijn hulp kon ik weer in mijn WordPress dashboard.
Heel erg bedankt, Gilles!

Boldy Boedy, Hansmade Services

review van klant skyfootage

5-stars review

Ik had problemen met de juiste instellingen van een plugin voor WordPress. Gilles heeft de plugin ingesteld en de uitstraling ervan op mij website ook verbeterd. Nu kunnen mijn klanten op een afgeschermde pagina hun documenten naar me toe sturen!

Willem de Bie, Skyfootage

review van klant scc freight

5-stars review

Great guy, professional service. Very speedy and true to his word.

Mohamed Ali, SCC Freight

review van klant divinelashes

5-stars review

Goed werk geleverd! Snelle response bij vragen en aanpassingen. Aanrader voor iedere (startende) ondernemer! Een nieuwe tevreden klant van Meij Design.

John, Divinelashes

Stuur nu een email

Voor een gratis orienterend gesprek 

Meij Design & Survey

kvk : 65123581

kantoor centrum Delft

Nieuwe Langendijk 56

2611 VL Delft

tel : 06-20273573

laptop met wordpress website gemaakt door meij webdesign
laptop met wordpress website gemaakt door meij webdesign
laptop met wordpress website gemaakt door meij webdesign
laptop met wordpress website gemaakt door meij webdesign

Pin It on Pinterest