Restaurant Maharaja

1  
WordPress restaurant website
2  
Menu aan Woocommerce
3  
Nederlands & Engels
4  
Online tafel reservering
5  
Ook thuisbrengen / ophalen mogelijk
webshop met wordpress en woocommerce
5/5

REVIEW:

De eigenaar van dit restaurant wilde in eerste instantie graag dat mensen zowel in het restaurant het menu konden lezen als wel dat de mensen online konden bestellen. Verder moesten er reservering mogelijkheid worden geïntegreerd

Alles is mogelijk al hebben we de online bestellingen uit staan. Wel staat het menu uitgebreid op de voorpagina. De reservering werkt ook goed en is ingesteld op bepaalde tijdstippen.

Online een tafel reserveren

tafel reserveren in wordpress

Online een tafel reserveren scheelt natuurlijk veel administratie tijd voor de eigenaar. Het is een duidelijk formulier die door gasten ook veel gebruikt wordt.

SEO

SEO staat soms haaks op wat je wilt laten zien in je website. In dit geval is de lokale SEO versterkt en de overall SEO. Vaak is een webshop nu eenmaal sterker dan een een website zelf. Daardoor is de potentie van deze website erg groot.

SEO van deze website wordt versterkt door de SEO plugin die automatisch de json voor elk menu item apart voor zijn rekening neemt. Zo’n plugin is perfect voor webshops.

Nieuw logo ontwikkelt:

Ik ben webdesigner en de eigenaar van deze “webwinkel studio”. De studio waar je ’s morgens zo binnen kunt lopen voor je web-vraag. Snelle hulp zodat jij verder kunt.

Gespecialiseerd in WordPress met kennis van PHP, javaScript, HTML en CSS. 

Voor sommige opdrachten werk ik samen met een grafisch studio voor een volledige nieuwe huisstijl – logo, print etc..

Gilles - webdesigner
Gilles van der Meij
Scroll naar boven