Auryn-acupunctuur

1  
WordPress webshop
2  
Afspraak online
3  
Betaling met Woocommerce
4  
UItgebreid blog
5  
Nederlands en Engels
Voorbeeld WordPress website voor acupuncturist
review van eigenaar website auryn-acupunctuur.nl

drs. Renny Wiegerink

5/5

REVIEW:

Meij Design & Survey is deskundig en professioneel met WordPress en SEO. En, heel belangrijk voor mijn bedrijf, een goed inlevingsvermogen voor de belangen van mijn potentiële cliënten zodat zij mijn acupunctuurpraktijk goed gaan vinden. Prettige samenwerking en snel resultaat.

Deze WordPress website was eerst in StudioPress gemaakt en door verschillende problemen is de website compleet omgezet naar het thema Astra met Elementor Pro.

Afspraak module

Er is een afsprakensysteem gekoppeld aan de Woocommerce. Zo kan de klant zelf een afspraak inplannen en deze direct online afrekenen.

Twee-talig

Met de plugin WPML is deze website twee talig gemaakt.

Blog

Er wordt op deze website heel veel informatie voor vrouwen gegeven. Dit gaat gedeeltelijk in het blog en gedeeltelijk via gewone pagina’s. Dit is er gegroepeerd, dit zie je aan het menu. Ga je als klant een bepaalde kant op dan zie je alleen het menu wat daarmee te maken heeft.

Nieuw logo ontwikkelt:

Andere website voorbeelden

Gilles van der Meij

Gilles van der Meij

Mijn naam is Gilles. Ik ben eigenaar van het WordPress ontwerp kantoor in hartje Delft. Ik maak nieuwe bedrijf websites. Maak je liever zelf je website? Ik geef een online WordPress cursus
Scroll naar top