Meijwebdesign

1  
WordPress business website
2  
Astra / Elementor PRO / Crocoblock
3  
SEO
5/5

REVIEW:

Deze website kun je het beste zien door een beetje rond te surfen. In 2013 ben ik begonnen met StudioPress en dat was ook het framework wat ik voor deze website gebruikte. Momenteel werk ik met Astra Pro als thema.

Elementor Pro

Momenteel werk ik met Astra Pro als thema. Dit thema gebruik ik heel veel. Ik ben hier begonnen met Elementor Pro voor de opbouw van verschillende pagina’s.

Elementor Pro heeft het voordeel dat je dynamische inhoud kan plaatsen. Een tweede voordeel t.o.v. de gratis versie is dat je vrij bent in de templates. Je kunt dus lay-outs maken voor de verschillende onderwerpen op je website.

Crocoblock

Ben je echt bezig met een grote website of een listing website. Dan is Crocoblock met zijn jet engine plugin een goede toevoeging. Deze plugin wordt veel voor makelaar websites / boeking websites en autoverkoop websites gebruikt. Websites met veel lijsten en zoekmogelijkheden.

Nieuw logo ontwikkelt:
logo ontwerp bedrijf

Andere website voorbeelden

Gilles van der Meij

Gilles van der Meij

Mijn naam is Gilles. Ik ben eigenaar van het WordPress ontwerp kantoor in hartje Delft. Ik maak nieuwe bedrijf websites. Maak je liever zelf je website? Ik geef een online WordPress cursus
Scroll naar top