Delftstudy

1  
Engelstalige website
2  
One-page met kleine blog
3  
Video presentatie
4  
SEO
5  
onderhoud
portfolio website delftstudy
5/5

REVIEW:

Voordeel van een pagina zonder afleiding is dat meteen duidelijk is dat het over een studenten huis in Delft gaat. De website bestaat sinds 2014 en ziet er nog steeds goed uit. Weinig tierlantijntjes  en alles op de hoofdpagina.

Klik je op het menu, dan scrolled de pagina aan je voorbij naar het betreffende blok. Ik vind dat erg mooi. Deze website is dus gefocust op de hoofdpagina. Hier gebeurt het en verder is er niet veel op de website. Er is slechts een kleine blog met 5 pagina’s om studenten te helpen met het zoeken van een kamer.

Contact formulier

Elke website heeft een contact formulier. Al lijkt het wel of dit toch een wat veroudert concept begint te worden. Voordeel van een formulier is natuurlijk dat je

  • direct een boodschap automatisch terug kunt sturen
  • je kunt een wensenlijst eraan vast ahgen

Cookie Law info plugin

Tegenwoordig zie je natuurlijk dit steeds meer en meer. Het is een heel gedoe om nu uit te zoeken wanneer je het nu wel en wanneer je het niet hoeft toe te passen.

Video

Op de hoofdpagina heb ik een korte video gezet. Deze staat ook op YouTube maar kan ook op een ander platform of zelfs op je eigen host gezet worden. Bij YouTube moet je dan weer voor de bijgevoegde cookies van Google uitkijken.

De video geeft de studenten een inkijk in het huis en de straat in een paar minuten te bekijken.

WordPress Genesis Centric Pro

Als je het thema in werking wilt zien kun je natuurlijk naar de website gaan. Verder kun je een demo op de website van StudioPress alle ins en out bekijken.

Nieuw logo ontwikkelt:

Andere website voorbeelden

Gilles van der Meij

Gilles van der Meij

Mijn naam is Gilles. Ik ben eigenaar van het WordPress ontwerp kantoor in hartje Delft. Ik maak nieuwe bedrijf websites. Maak je liever zelf je website? Ik geef een online WordPress cursus
Scroll naar top