Leesdit

1  
WordPress webshop
2  
Afspraken module
3  
Wishlist met koppeling formulier
4  
2 talen met WPML plugin
5  
Partner links via hooks in blog
portfolio webshop wordpress leesdit
5/5

REVIEW:

Leesdit is een website met een boekingssysteem die is gekoppeld via WordPress Hook systeem. Klanten kunnen dan direct een aantal afspraken inplannen en betalen. Ze staan dan online in een agenda. Eventueel kunnen ze met een Microsoft of Google agenda worden gekoppeld. Ik bied dit niet standaard aan omdat je dan login gegevens nodig hebt.

De webshop pagina is aangepast met hooks. De enkele producten zijn aangepast met hooks. Dit gebeurt gedeeltelijk in de function file van het kind thema. Een ander gedeelte gebeurt dit in de Astra Pro, waarmee je heel makkelijk blokken op een bepaalde plek van je website zet.

Verder heb ik hier nog een korte blog toegevoegd van ongeveer 10 artikelen. Ik laat hier dan m.b.v. Astra Pro hooks ook 2 advertenties zien. Dit zijn dan weer partner links van Bol.com

single webshop woocommerce aangepast
woocommerce webshop aangepast

Er is veel met de hooks gewerkt om de verschillende pagina’s aan te passen. De directe verkoopknoppen zijn weggehaald. Een afspraken module is toegevoegd

Hieronder de wishlist pagina. Alles wat op je wishlist staat wordt met javaScript overgeheveld naar de ‘hidden’ formulierenveld van het formulier. Je weet als eigenaar dus meteen over welk item je klant iets te vragen heeft.

Wishlist is eigenlijk hetzelfde als request. Je kunt deze manier dus ook gebruiken om een prijs door te geven.

wishlist koppelen aan formulier
Nieuw logo ontwikkelt:
logo ontwerp van leesdit

Ik ben webdesigner en de eigenaar van deze “webwinkel studio”. De studio waar je ’s morgens zo binnen kunt lopen voor je web-vraag. Snelle hulp zodat jij verder kunt.

Gespecialiseerd in WordPress met kennis van PHP, javaScript, HTML en CSS. 

Voor sommige opdrachten werk ik samen met grafisch studio conceptual design van Leox voor de volledige nieuwe huisstijl – logo, print etc..

Gilles - webdesigner
Gilles van der Meij
Scroll naar boven