Koopmansdakgoten

1  
Website voor aannemer
2  
Logo ontwerp
3  
Sliders van projecten
4  
Projecten als portfolio
5  
SEO + onderhoud
voorbeeld website aannemer koopmansdakgoten
5/5

REVIEW:

Deze WordPress website is ontworpen voor de aannemer Koopmans. Koopmansdakgoten is een bedrijf dat zelf zinken dakgoten kan zetten. Ze hebben een eigen zetmachine. Zo kunnen dus alles op maat voor je maken. Zeker bij de binnensteden in zuid-Holland is dat door de vele oude pandjes van belang.

Belangrijk voor elke aannemer is dat hij wordt gevonden in Google. Belangrijk voor elke aannemer is dat hij blij wordt van zijn eigen website. Belangrijk voor zijn klanten is dat hij het bedrijf vertrouwt. 3 Ingrediënten om rekening mee te houden tijdens elke website die ik ontwerp.

Om vertrouwen te winnen met je website is het van belang dat je mensen overtuigt met je vakmanschap. Aannemers doen dit door foto’s te maken van hun werk. Op de website komt deze projecten dan overal weer terug.

Whatsapp

Bereikbaarheid wordt vergroot door een whatsapp knop. Klanten hebben dan meer keuze in hun communicatie mogelijkheden. Veel mensen communiceren direct en via een telefoon. De whatsapp knop is dan een goede vervanger voor het formulier.

Boven de vouw

Direct laten zien wat je bedrijf voor oplossingen biedt. Dit gebeurt hier o.a. door 4 foto’s van 4 verschillende projecten met op de achtergrond een nieuwbouwhuis met een gerepareerde dakgoot.

Nieuw logo ontwikkelt:

Ik ben webdesigner en de eigenaar van deze “webwinkel studio”. De studio waar je ’s morgens zo binnen kunt lopen voor je web-vraag. Snelle hulp zodat jij verder kunt.

Gespecialiseerd in WordPress met kennis van PHP, javaScript, HTML en CSS. 

Naast eigen ontwerpen, werk ik ontwerpen van verschillende grafische studios uit naar een WordPress website. 

Gilles - webdesigner
Gilles van der Meij
Scroll naar boven