Delftstudy.nl

wordpress thema voorbeeld met genesis centric pro

Meij Design & Survey portfolio gebouwd met WordPress Genesis Centric Pro

Voordeel van een pagina zonder afleiding is dat meteen duidelijk is dat het over een studenten huis in Delft gaat. De website bestaat alweer 2 jaar en ziet er nog steeds erg bijdetijd uit. Weinig tierantijn en alles op 1 pagina.

Klik je op het menu, dan scrolled de pagina aan je voorbij naar het betreffende blok. Ik vind dat erg mooi. Deze website is dus gefocussed op de hoofdpagina. Hier gebeurt het en verder is er niet veel op de website. Er is slechts een kleine blog met 5 pagina’s om studenten te helpen met het zoeken van een kamer.

Ninja contact formulier plugin

Met de contact plugin, heb ik 2 verschillende formulieren gemaakt. 1 om nieuwe studenten aan te trekken en 1 om te vertellen dat het huis vol zit en daarbij geef ik informatie hoe ze meer kans hebben om een kamer te vinden.

Cookie Law info plugin

Tegenwoordig zie je natuurlijk dit steeds meer en meer. Het is een heel gedoe om nu uit te zoeken wanneer je het nu wel en wanneer je het niet hoeft toe te passen.

Video

Op de hoofdpagina heb ik een korte video gezet. Het geeft de studenten een kans om het huis en de straat in een paar minuten te bekijken. Je ziet veel makelaars met die pan foto’s werken. Zelf vind ik dat niets en dank dat een echte video mooier is. Veel bedrijven stellen zich ook voor met een bedrijfsvideo. Je kunt zlefs kiezen om een cartoon te laten maken. Het lijkt erop dat dit heel goed aanslaat bij het grote publiek,

WordPress Genesis Centric Pro

Als je het thema in werking wilt zien kun je natuurlijk naar de website http://www,delftstudy.nl gaan. Verder kun je een demo op de website van studiopress alle ins en out bekijken van dit centric pro thema

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email
Share on whatsapp
WhatsApp
Gilles van der Meij

Gilles van der Meij

Mijn naam is Gilles. Ik ben eigenaar van het WordPress ontwerp kantoor in hartje Delft. Ik ontwerp nieuwe websites voor bedrijven en ik heb een online WordPress cursus gemaakt voor jou.

Deel dit artikel :)

Share on facebook
Facebook
Share on linkedin
LinkedIn
Advertentie
snel wordpress thema Astra
Astra WordPress thema
Advertentie
knop om plugin Elementor te downladen
Elementor om zelf een mooie website te ontwerpen
Advertentie
rankmath
De SEO plugin van 2021
Advertentie
Multilingual WordPress

De laatste blogs

mijn positie in Google behouden met nieuw website ontwerp

Positie in Google behouden met een nieuw ontworpen website (re-design)

Bij een nieuwe website je positie in Google behouden is belangrijk om de toevoer van nieuwe klanten te blijven garanderen. Om niet uit Google’s ranking te vallen., moet je de oude website pagina’s stuk voor stuk doorlinken met een 301. Zo voorkom je de 404’s, het verliezen van je backlinks en het verlies van je interne link waarde. En daarmee voorkom je een grote daling in Google.

Lees verder »