Maritime-mea.com
Blog

voorbeel wordpress met genesis education pro

Meij Design & Survey portfolio gebouwd met WordPress Genesis Education Pro

Deze internationale website is gemaakt voor twee talen. Hierbij zijn tevens 2 domeinnamen gebruikt. Het uiteindelijke resultaat is dat beide talen de code meekrijgen die belangrijk is ranking in verschillende landen. Multisite levert dus eigenlijk een betere SEO value dan wanneer je een gewone plugin gebruikt.

De websites https://maritime-mea.com en https://classirs.nl zitten dus aan elkaar vebonden. 2 talen en 2 domeinnamen. Een ander voordeel is dat elke specifieke pagina met dezelfde specifieke pagina verbonden in een andere taal. Dus de contact pagina in het Engels is verbonden met de contactpagina in het Nederlands….Bij veel websites ga je via de vlag altijd terug naar de home pagina, waardoor je bezoeker weer op zoek moet gaan naar de juiste pagina. Dit is dus niet met multisite zo en daardoor veel klantvriendelijker.

Er zijn icon fonts gebruikt van WordPress zelf en je kunt ze makkelijk veranderen door de naar de pagina dashicons van WordPress te gaan. Je kunt daar op een icon klikken en dan de HTML waarde copieren. Klinkt simpel nietwaar? En dat is dan ook zo. Ik heb andere websites gemaakt waarbij de awesome font icons worden geïmporteerd. Daar is nog meer keuze.

Qua opzet is dit thema vrij gemakkelijk en voor de kleuren heb je keuze uit een stuk of 4. Voor maritiem is blauw een natuurlijke keuze, bovendien komt het donkerblauwe ook nog een betrouwbaar over.

Widget gebieden

Bij Genesis thema’s wordt de front pagina vaak ingedeeeld in widget gebieden. In de bijgeleverde documentatie wordt dan beschreven, hoe je deze kunt vullen om hetzelfde beeld te creëren als de demo. In dit thema, is de kop het belangrijkste. Eronder zit dan nog een gewone bladzijde. In nieuwere thema’s zul je zien dat de gehele front bladzijde in widget gebieden is ingedeeld.

Contact plugin Ninja

In dit thema wordt er gebruik gemaakt van de contact plugin van Ninja

WordPress Genesis Education Pro live

Je kunt het thema live zien als maritime-mea of je kunt eerst de demo bekijken. Hier kun je zien dat er echt heel veel menu en dus link mogelijkheden zijn.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email
Share on whatsapp
WhatsApp
Gilles van der Meij

Gilles van der Meij

Mijn naam is Gilles. Ik ben eigenaar van het WordPress ontwerp kantoor in hartje Delft. Ik ontwerp nieuwe websites voor bedrijven en ik heb een online WordPress cursus gemaakt voor jou.

Deel dit artikel :)

Share on facebook
Facebook
Share on linkedin
LinkedIn
Advertentie
snel wordpress thema Astra
Astra WordPress thema
Advertentie
knop om plugin Elementor te downladen
Elementor om zelf een mooie website te ontwerpen
Advertentie
rankmath
De SEO plugin van 2021
Advertentie
Multilingual WordPress

De laatste blogs

mijn positie in Google behouden met nieuw website ontwerp

Positie in Google behouden met een nieuw ontworpen website (re-design)

Bij een nieuwe website je positie in Google behouden is belangrijk om de toevoer van nieuwe klanten te blijven garanderen. Om niet uit Google’s ranking te vallen., moet je de oude website pagina’s stuk voor stuk doorlinken met een 301. Zo voorkom je de 404’s, het verliezen van je backlinks en het verlies van je interne link waarde. En daarmee voorkom je een grote daling in Google.

Lees verder »