Maritime-mea.com
Blog

voorbeel wordpress met genesis education pro

Meij Design & Survey portfolio gebouwd met WordPress Genesis Education Pro

Deze internationale website is gemaakt voor twee talen. Hierbij zijn tevens 2 domeinnamen gebruikt. Het uiteindelijke resultaat is dat beide talen de code meekrijgen die belangrijk is ranking in verschillende landen. Multisite levert dus eigenlijk een betere SEO value dan wanneer je een gewone plugin gebruikt.

De websites https://maritime-mea.com en https://classirs.nl zitten dus aan elkaar vebonden. 2 talen en 2 domeinnamen. Een ander voordeel is dat elke specifieke pagina met dezelfde specifieke pagina verbonden in een andere taal. Dus de contact pagina in het Engels is verbonden met de contactpagina in het Nederlands….Bij veel websites ga je via de vlag altijd terug naar de home pagina, waardoor je bezoeker weer op zoek moet gaan naar de juiste pagina. Dit is dus niet met multisite zo en daardoor veel klantvriendelijker.

Er zijn icon fonts gebruikt van WordPress zelf en je kunt ze makkelijk veranderen door de naar de pagina dashicons van WordPress te gaan. Je kunt daar op een icon klikken en dan de HTML waarde copieren. Klinkt simpel nietwaar? En dat is dan ook zo. Ik heb andere websites gemaakt waarbij de awesome font icons worden geïmporteerd. Daar is nog meer keuze.

Qua opzet is dit thema vrij gemakkelijk en voor de kleuren heb je keuze uit een stuk of 4. Voor maritiem is blauw een natuurlijke keuze, bovendien komt het donkerblauwe ook nog een betrouwbaar over.

Widget gebieden

Bij Genesis thema’s wordt de front pagina vaak ingedeeeld in widget gebieden. In de bijgeleverde documentatie wordt dan beschreven, hoe je deze kunt vullen om hetzelfde beeld te creëren als de demo. In dit thema, is de kop het belangrijkste. Eronder zit dan nog een gewone bladzijde. In nieuwere thema’s zul je zien dat de gehele front bladzijde in widget gebieden is ingedeeld.

Contact plugin Ninja

In dit thema wordt er gebruik gemaakt van de contact plugin van Ninja

WordPress Genesis Education Pro live

Je kunt het thema live zien als maritime-mea of je kunt eerst de demo bekijken. Hier kun je zien dat er echt heel veel menu en dus link mogelijkheden zijn.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on tumblr
Tumblr
Gilles van der Meij

Gilles van der Meij

Mijn naam is Gilles. Ik ben eigenaar van het WordPress ontwerp kantoor in hartje Delft. Ik ontwerp nieuwe websites voor bedrijven en ik heb een online WordPress cursus gemaakt voor jou.

Stuur hier je mail


Gilles web developer meij web design delft
zakelijke website laten maken in Delft met WordPress

KVK : 65123581
BTW: NL002145693B81