Panoramaceramics.com
Meertalige website

voorbeeld worpdress met genesis kickstart pro

Meij Design & Survey portfolio gebouwd met WordPress Genesis Kickstart Pro

WordPress Genesis Kickstart Pro is een thema met heel veel mogelijkheden op de home pagina. Als je bij de demo kijkt dan zul je zien dat hier heel veel verandert is. Hoewel ik graag zelf de hand heb in een ontwerp, heb jij als klant het laatste woord. Dus wat is er zoal verandert?

Meertalige website

Ik heb hier een blog over geschreven en uiteindelijk kun je voor een niet commerciële website de gratis plugin van WPGLOBUS gebruiken om je website meertalig te maken. Met deze plugin kun je al je menu’s,widgets,berichten en pagina’s vertalen. En het werkt volgens mij ook goed.

Fontsize en witruimte

Niet iedereen vind een grote letter mooi voor zijn website….Helaas, want dat maakt het makkelijk leesbaar. Ook de witruimte tussen teksten maakt het makkelijker voor de lezer om de pagina te scannen. Maar goed, hier is dus veel van die ruimte weggehaald.

Nieuwe widget

Het rode headergebied is een nieuw widgetgebied. Deze kun je aanmaken in de function file. Een andere mogelijkheid is om dit via de plugin easy Hooks te doen, alleen kun je dan de tekst niet 2-talig maken. Het menu is dus weggehaald en de hele website is slechts 1 bladzijde.

Kolommen CSS Grid

Genesis heeft zijn eigen CSS grid, welke te vergelijken is met Bootstrap, al heeft Bootstrap natuurlik veel meer class gedefinieerd De font pagina is in widgetruimten ingedeeld en ook daarin kun je nog verschillende kolommen gebruiken.

Op de foto van de panoramaceramics gebruik ik bijvoorbeeld 2 lagen met 4 x 1/4 kolommen.

E-commerce

Dit thema is geschikt voor de e-commerce plugin van Woo. Hoewel het op het moment niet gebruikt wordt, kan het natuurlijk makkelijk geïmplementeerd worden. In de function file is de instelling voor de foto afmetingen te vinden.

Footer

Normaal zijn er 5 footer widgets. Ik heb deze in de function file en css file teruggebracht naar 3.

Slider plugin

De slider is niet op dezelfde plaats gezet, dus de foto’s lopen niet helemaal 100%. De plugin is van Genesis zelf, omdat deze een betere performance heeft op kleinere schermen.

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email
Share on whatsapp
WhatsApp
Gilles van der Meij

Gilles van der Meij

Mijn naam is Gilles. Ik ben eigenaar van het WordPress ontwerp kantoor in hartje Delft. Ik ontwerp nieuwe websites voor bedrijven en ik heb een online WordPress cursus gemaakt voor jou.

Deel dit artikel :)

Share on facebook
Facebook
Share on linkedin
LinkedIn
Advertentie
snel wordpress thema Astra
Astra WordPress thema
Advertentie
knop om plugin Elementor te downladen
Elementor om zelf een mooie website te ontwerpen
Advertentie
rankmath
De SEO plugin van 2021
Advertentie
Multilingual WordPress

De laatste blogs

mijn positie in Google behouden met nieuw website ontwerp

Positie in Google behouden met een nieuw ontworpen website (re-design)

Bij een nieuwe website je positie in Google behouden is belangrijk om de toevoer van nieuwe klanten te blijven garanderen. Om niet uit Google’s ranking te vallen., moet je de oude website pagina’s stuk voor stuk doorlinken met een 301. Zo voorkom je de 404’s, het verliezen van je backlinks en het verlies van je interne link waarde. En daarmee voorkom je een grote daling in Google.

Lees verder »