WordPress Specialist Delft

Als WordPress specialist maak ik bedrijfswebsites voor de ondernemer in Delft.

WordPress website

Bedrijfswebsites

WordPress is #1 CMS ter wereld. Voor je website is alles mogelijk. Veel gevraagd zijn o.a. een uitgebreid formulier / Mailchimp / planning / video’s / leden website

WordPress webshop

Verkopen online

Wil je een webshop met WordPress? Geen probleem. Een simpele zonder veel design is zo opgezet. Koppeling aan een betalingssysteem is geen probleem.

WordPress SEO

En staan hoger in Google

WordPress SEO zorgt voor een betere positie in Google. Je positie in Google is afhankelijk van het zoekwoord dat je gebruikt en de concurrentie die je hebt.

Korte uitleg over de WordPress mogelijkheden

WordPress is het meest gebruikte CMS (content management systeem) ter wereld. Dit komt omdat je er makkelijk een website meemaakt. Kun je met een tekstverwerker als Word overweg dan lukken de eerste stappen in WordPress ook.

Met WordPress kun je makkelijk je menu aanpassen. Extra pagina’s aanmaken. Het is geschikt om er een kleine website mee te maken, bijvoorbeeld als je een ZZP’er bent en maar een paar diensten hebt. En WordPress is geschikt om er een uitgebreide website mee te maken. Bijvoorbeeld als je huizen of auto’s verkoopt.

Als je met WordPress je website laat maken, dan laat je zogenaamde templates maken. Een template bepaalt hoe een pagina eruit ziet. De meeste pagina’s wil je op elkaar laten lijken. In principe is een oneindige hoeveelheid templates mogelijk. Dit kun je combineren met verschillende hoofd menu’s en verschillende footers.

Door deze combinatie mogelijkheden is WordPress ook super geschikt voor verkooppagina’s. Dus landingspagina’s waarop je terecht komt als je een advertentie in Google Ads, Facebook of war dan ook aanklikt.

Conclusie: met WordPress is elke website mogelijk

WordPress blog

Artikelen over WordPress

Q & A

question mark, questions, request

Website nodig? Weet met wie je in zee gaat 🙂

Bekijk eerst eens, wat ik zoal heb gemaakt. Of lees de reviews van tevreden klanten.

Scroll naar top