Westvlietbewaking

1  
WordPress business website
2  
mega menu
3  
slides
4  
noodknop
5  
uitgebreide formulieren
westvlietbewaking wordpress website ontwerp
wesvlietbewaking review

Westvlietbewaking

5/5

REVIEW:

Onze website was na 7 jaar aan vernieuwing toe. Gilles had ons al eens geholpen om een wordpress storing op te lossen en daarom was de keuze snel gemaakt toen wij ons website wilde vernieuwen. Het is heel prettig werken met Gilles en hij heeft ons wensen goed vormgegeven in de nieuwe website waarbij onze identiteit en huisstijl niet verloren zijn gegaan. Van alle kanten hebben wij complimenten ontvangen over de functionaliteit en uitstraling van onze nieuwe website.

Westvlietbewaking is een groot beveiligingsbureau die landelijk opereert. De eigenaar heeft veel diensten en deze hebben nu opnieuw een plekje gekregen op de website.

Ook is er gebruik gemaakt van herbruikbare secties. De website heeft een nieuw design gekregen waarbij gebruik is gemaakt van Elementor Pro en het thema Blocksy pro.

Noodknop & mobiel vriendelijk

Elke website wordt mobiel vriendelijk opgeleverd. De klant wilde een altijd zichtbare noodknop onder duimbereik zodat zijn klanten snel & makkelijk de centrale kunnen bereiken.

Noodknop op mobiel ontwerp
Nieuw logo ontwikkelt:

Andere website voorbeelden

Gilles van der Meij

Gilles van der Meij

Mijn naam is Gilles. Ik ben eigenaar van het WordPress ontwerp kantoor in hartje Delft. Ik maak nieuwe bedrijf websites. Maak je liever zelf je website? Ik geef een online WordPress cursus
Scroll naar top