Conceptualdesign

1  
Business website
2  
Contact formulier met css
3  
Sliders met portfolio
conceptualdesign
5/5

REVIEW:

Leon ontwerpt en ook deze website heeft hij ontworpen. Ik heb hem geholpen om hem in elkaar te zetten. Door de grote hoeveelheid achtergrond foto’s was dit wel een uitdaging.

Zo zijn er voor verschillende apparaten verschillende foto’s gebruikt. Zo hebben de ipad, de mobiel en de imac verschillende foto’s. Ook is er veel css aan te pas gekomen voor wat specifieke wensen.

Sliders

Als ontwerper heb je veel portfolio te tonen. We hebben uiteindelijk deze in 2 sliders verwerkt op deze one-page. Een voor de verpakkingen en een voor logo’s. Zelf ben ik erg enthousiast geworden van de schoonheid en precisie die hij in zijn werk toont. Op zoek naar een logo, bekijk ze dan eens hier

WEBP

Om deze one page website met grote foto’s toch te kunnen laden als website hebben we webp formaat gekozen voor alle foto’s.

sliders met portfolio op homepagina
Nieuw logo ontwikkelt:

Ik ben webdesigner en de eigenaar van deze “webwinkel studio”. De studio waar je ’s morgens zo binnen kunt lopen voor je web-vraag. Snelle hulp zodat jij verder kunt.

Gespecialiseerd in WordPress met kennis van PHP, javaScript, HTML en CSS. 

Voor sommige opdrachten werk ik samen met grafisch studio conceptual design van Leox voor de volledige nieuwe huisstijl – logo, print etc..

Gilles - webdesigner
Gilles van der Meij
Scroll naar boven