Jouw website op maat laten maken

door een website bureau uit Delft….  

Wil jij een “persoonlijke klik” met de maker van je website? Iemand waarmee je ook over enkele jaren jaar nog steeds overlegt over je website?  

Of rij je liever naar Groningen om een verandering op zijn website door te laten voeren? Dat is 3 uur heen en 3 uur terug (plus een keertje tanken). Lekker handig bij een drukke business  😊 

Ik zie vaak klanten die zoiets hebben meegemaakt. Ze hebben al jaren een bedrijf en weten wat ze willen in een website. Ooit zijn ze begonnen met een marketingbureau in Verweggistan, maar zoeken nu toch iets dicht bij.

Handiger voor de communicatie en aanpassingen die je toch af en toe hebt.

Ik ben een webdesigner met kantoor in Delft en zet jouw ideeën om naar de website jij voor ogen hebt. 

portfolio meij webdesign
Klanten wonen binnen 5 kilometer van mijn kantoor

Ken jij je klant al? En de website die daarbij hoort?

Natuurlijk, zul je denken. Want als je al een tijdje een bedrijf runt, weet je tenslotte wie er bij je koopt. Wat klanten belangrijk vinden in je service. Hoe je ze aanspreekt. En waarom ze bij je terugkomen.

Met de huidige klant in gedachten, zie jij jouw website al voor ogen. Een  unieke website die zich onderscheidt van je concurrent. Een presentatie op het web waar je niet alleen je huidige klant maar ook ook je nieuwe website bezoekers mee aanspreekt.

Nieuwe bezoekers overtuigen met jouw online bedrijfspresentatie. Zo laat je bijvoorbeeld zien welk probleem jij oplost. Wat het eindresultaat voor je klant is. Zo worden bezoekers overtuigd om contact met je op te nemen.

Je kent dit proces natuurlijk. Je ziet al de website ook al voor je ogen. Je hebt daarvoor hier en daar al eens op het web andere websites gezien.

Op de ene website vond je een passend ontwerp voor je service / product. Op een tweede website zag je een mooie contact pagina. En op de derde website een aansprekende verkooppagina.

Nu zoek je nog iemand die al jouw ideeën op 1 website kan integreren. Zonder dat het een rommeltje wordt.

Alles netjes uitgelijnd, met voldoende ruimte om te lezen. Zowel op de desktop als op de telefoon. Responsief webdesign dus. Bij mij is elke website uniek omdat elke ondernemer een eigen visie heeft. Al jouw wensen vormen een nieuw re-design van jouw huidige website. Zonder enige concessie. 

Ik ben de eigenaar van Meij Webdesign. Mijn kantoor zit de begane grond van de oude apotheek, centrum Delft. Twee ruime tafels zorgen ervoor dat we makkelijk op veilige COVID afstand ongestoord kunnen praten.

kantoor meij webdesign in oude apotheek

De laatste 4 websites die ik heb opgeleverd:

Wat ondernemers schrijven in Google

Xuemei Dijkstal
Xuemei Dijkstal
Xuemei.nl
Lees verder
Professioneel met kennis van zaak, duidelijk en prettige communicatie, snelle response op vragen en aanpassingen!
Willem de Bie, skyfootage
Willem de Bie, skyfootage
willemdebie.nl
Lees verder
Ik had problemen met de juiste instellingen van een plugin voor WordPress. Gilles heeft de plugin ingesteld en de uitstraling ervan op mij website ook verbeterd. Nu kunnen mijn klanten op een afgeschermde pagina hun documenten naar me toe sturen!
Marcel Davids
Marcel Davids
deaanpak.nl
Lees verder
5 sterren, zeer verdiend, door persoonlijke aandacht en klantgerichtheid
drs. Renny Wiegering
drs. Renny Wiegering
auryn-acupunctuur.nl
Lees verder
Meij Design & Survey is deskundig en professioneel met WordPress en SEO. En, heel belangrijk voor mijn bedrijf, een goed inlevingsvermogen voor de belangen van mijn potentiële cliënten zodat zij mijn acupunctuurpraktijk goed gaan vinden. Prettige samenwerking en snel resultaat.
Victoria
Victoria
xinaps.com
Lees verder
Excellent work! Very quick responses, very knowledgable, round the clock support! We recommend Meij Design.
Filterfloor solutions
Filterfloor solutions
filterfloor.nl
Lees verder
Professional, knowledgeable and clear personal contact. Website neatly delivered even including custom made manual videos. Very satisfied!

WordPress website

Zoals hierboven beschreven, lever ik elke website op maat. Precies naar jouw wensen. Ik gebruik hier WordPress met de pro versie van Astra voor.

Astra pro staat bekend om zijn laadsnelheid en is bovendien zeer flexibel. Met dit thema wordt je website op maat gebouwd en kies ik hoe de website wordt ontwikkelt. Bijvoorbeeld met de ingebouwde editor Gutenberg, met Elementor Pro of met bijv. Crocoblock

+

SEO strategie

Naast een mooie website wil je natuurlijk dat je ook door klanten gevonden wordt in Google. Ik geef je hiervoor een solide SEO strategie. 

Door je de juiste zoekwoorden te geven. Dus woorden die vaak worden gebruikt door klanten. Maar ook door structured data toe te voegen. Structured data is speciale code om de robot van Google te voeden. Zo is het duidelijker voor Google waar je website over gaat. Zodoende kom je hoger. 

De laatste 4 websites die opgeleverd zijn

Voordelen van je nieuwe website

Jouw investering voor een website op maat

Ondernemers kiezen voor een op maat gemaakte website bij mij omdat deze alles biedt wat ze willen en zeer goed geprijsd is. Websites in 2020 zijn betaalbaar bij Meij Webdesign. Vanaf slechts 750 euro heb je al een website op maat. En als je momenteel even niet het budget hebt, dan kunnen we een leasebedrag afspreken. Dus een maandbedrag.

Wil je veel extra’s dan geef ik daar in de offerte een specificatie voor, gebaseerd op een uurloon van 45 euro. Deze vrijblijvend offerte krijg je na je gratis oriëntatie gesprek. 

Boek een vrijblijvend informatie gesprek

[ameliabooking category=1]

Of stuur een email

[forminator_form id="14009"]
Scroll naar top