Jouw website op maat laten maken

Een website op maat laten maken kost tegenwoordig niet veel meer dan een standaard ingevulde template. De website die op maat is gemaakt zal echter meer conversie oplerveren omdat het ontwerp op jouw bedrijf is gestoeld. 

Als je al een tijdje een bedrijf runt, weet je wie er bij je koopt. Wat klanten belangrijk vinden in je service. Je kunt dit benadrukken in het ontwerp zodat je jouw bedrijf onderscheidt. 

Ik help je graag om deze website op te zetten.

Zaanland4x4
 • 1
  WordPress website voor een garage
 • 2
  2 mooie sliders met foto's over Landrovers
 • 3
  Logo anders opgezet
 • 4
  One-page website met navigatie
 • Ik heb het ontwerp van deze website van ConceptualDesign ontvangen met het verzoek om deze om te zetten naar een WordPress website. En dat is...
  Notaphilic World
 • 1
  WordPress business website
 • 2
  Online taxatie formulier
 • 3
  Uploaden van documenten
 • Notaphilic World is een website die als doel heeft om verkopers van verlopen bankbiljetten te vinden. Deze website is erop gericht dat mensen makkelijk contact...
  Natuurlijkmetjuud
 • 1
  Business website
 • 2
  Ontwerp voor recepten blog
 • 3
  Listing met jetengine
 • De website Natuurlijk met Juud is erg kleurijk geworden. Er zijn meerdere pagina’s met een ander ontwerp. Er is met gewerkt met Elementor Pro en...

  Wat ondernemers schrijven in Google

  Xuemei Dijkstal
  Xuemei Dijkstal
  Xuemei.nl
  Lees verder
  Professioneel met kennis van zaak, duidelijk en prettige communicatie, snelle response op vragen en aanpassingen!
  Willem de Bie, skyfootage
  Willem de Bie, skyfootage
  willemdebie.nl
  Lees verder
  Ik had problemen met de juiste instellingen van een plugin voor WordPress. Gilles heeft de plugin ingesteld en de uitstraling ervan op mij website ook verbeterd. Nu kunnen mijn klanten op een afgeschermde pagina hun documenten naar me toe sturen!
  drs. Renny Wiegering
  drs. Renny Wiegering
  auryn-acupunctuur.nl
  Lees verder
  Meij Design & Survey is deskundig en professioneel met WordPress en SEO. En, heel belangrijk voor mijn bedrijf, een goed inlevingsvermogen voor de belangen van mijn potentiële cliënten zodat zij mijn acupunctuurpraktijk goed gaan vinden. Prettige samenwerking en snel resultaat.
  Filterfloor solutions
  Filterfloor solutions
  filterfloor.nl
  Lees verder
  Professional, knowledgeable and clear personal contact. Website neatly delivered even including custom made manual videos. Very satisfied!

  WordPress website

  Zoals hierboven beschreven, lever ik elke website op maat. Precies naar jouw wensen. Ik gebruik hier WordPress met de pro versie van Astra voor.

  Astra pro staat bekend om zijn laadsnelheid en is bovendien zeer flexibel. Met dit thema wordt je website op maat gebouwd en kies ik hoe de website wordt ontwikkelt. Bijvoorbeeld met de ingebouwde editor Gutenberg, met Elementor Pro of met bijv. Crocoblock

  +

  SEO advies

  Naast een mooie website wil je natuurlijk dat je ook door klanten gevonden wordt in Google. Ik geef je hiervoor een solide SEO strategie.

  Door je de juiste zoekwoorden te geven. Dus woorden die vaak worden gebruikt door klanten. Maar ook door structured data toe te voegen. Structured data is speciale code om de robot van Google te voeden. Zo is het duidelijker voor Google waar je website over gaat. Zodoende kom je hoger.

  Voordelen website op maat

  Jouw investering voor een website op maat

  Ondernemers kiezen voor een op maat gemaakte website bij mij omdat deze alles biedt wat ze willen en zeer goed geprijsd is. Websites in 2023 zijn betaalbaar bij Meij Webdesign. Vanaf slechts 850 euro heb je al een website op maat. En als je momenteel even niet het budget hebt, dan kunnen we een leasebedrag afspreken. Dus een maandbedrag.

  Wil je veel extra’s dan geef ik daar in de offerte een specificatie voor, gebaseerd op een uurloon van 45 euro. Deze vrijblijvend offerte krijg je na je gratis oriëntatie gesprek.

  Scroll naar boven