Jouw website op maat laten maken

Een website op maat laten maken kost tegenwoordig niet veel meer dan een standaard ingevulde template. De website die op maat is gemaakt zal echter meer conversie oplerveren omdat het ontwerp op jouw bedrijf is gestoeld. 

Als je al een tijdje een bedrijf runt, weet je wie er bij je koopt. Wat klanten belangrijk vinden in je service. Je kunt dit benadrukken in het ontwerp zodat je jouw bedrijf onderscheidt. 

Ik help je graag om deze website op te zetten.

OntstaanvanHolland
1
Formulier voor deelnemers / agenda / verdieping
2
Dynamische velden
3
Agenda punten: nieuw + archief gescheiden
4
Veel listings
5
Veel filter mogelijkheden
Website voor leden. De leden worden ingeschreven waarna ze zelf een formulier met hun details mogen invullen. Alle punten worden dan na goedkeur automatisch dynamisch...
Geanockels
1
WordPress website voor schrijfster
2
3 verschillende header
3
archief voor oude artikelen
4
aparte pagina voor boeken
Website voor schrijfster Gean. Er zit een archief in verwerkt waar de oude berichten staan. De nieuwe artikelen staan wel als een blog. De website...
meubelmakerijtheoruigrok
1
Webshop voor meubeldraaierij
2
Product pagina custom aangepast
3
Video veld op productpagina
4
Vinkjes & levertijd op productpagina
5
Eigenschappen op productpagina
Theo wilde een webshop waar hij kleinere zaken kan verkopen. Bijvoorbeeld een urn, standaard voor lichtjes. Dit zijn simpele producten voor Woocommerce. Maar hij verkoopt...

Wat ondernemers schrijven in Google

Xuemei Dijkstal
Xuemei Dijkstal
Xuemei.nl
Lees verder
Professioneel met kennis van zaak, duidelijk en prettige communicatie, snelle response op vragen en aanpassingen!
Willem de Bie, skyfootage
Willem de Bie, skyfootage
willemdebie.nl
Lees verder
Ik had problemen met de juiste instellingen van een plugin voor WordPress. Gilles heeft de plugin ingesteld en de uitstraling ervan op mij website ook verbeterd. Nu kunnen mijn klanten op een afgeschermde pagina hun documenten naar me toe sturen!
drs. Renny Wiegering
drs. Renny Wiegering
auryn-acupunctuur.nl
Lees verder
Meij Design & Survey is deskundig en professioneel met WordPress en SEO. En, heel belangrijk voor mijn bedrijf, een goed inlevingsvermogen voor de belangen van mijn potentiële cliënten zodat zij mijn acupunctuurpraktijk goed gaan vinden. Prettige samenwerking en snel resultaat.
Filterfloor solutions
Filterfloor solutions
filterfloor.nl
Lees verder
Professional, knowledgeable and clear personal contact. Website neatly delivered even including custom made manual videos. Very satisfied!

WordPress website

Zoals hierboven beschreven, lever ik elke website op maat. Precies naar jouw wensen. Ik gebruik hier WordPress met de pro versie van Astra voor.

Astra pro staat bekend om zijn laadsnelheid en is bovendien zeer flexibel. Met dit thema wordt je website op maat gebouwd en kies ik hoe de website wordt ontwikkelt. Bijvoorbeeld met de ingebouwde editor Gutenberg, met Elementor Pro of met bijv. Crocoblock

+

SEO advies

Naast een mooie website wil je natuurlijk dat je ook door klanten gevonden wordt in Google. Ik geef je hiervoor een solide SEO strategie. 

Door je de juiste zoekwoorden te geven. Dus woorden die vaak worden gebruikt door klanten. Maar ook door structured data toe te voegen. Structured data is speciale code om de robot van Google te voeden. Zo is het duidelijker voor Google waar je website over gaat. Zodoende kom je hoger. 

Voordelen website op maat

Jouw investering voor een website op maat

Ondernemers kiezen voor een op maat gemaakte website bij mij omdat deze alles biedt wat ze willen en zeer goed geprijsd is. Websites in 2023 zijn betaalbaar bij Meij Webdesign. Vanaf slechts 850 euro heb je al een website op maat. En als je momenteel even niet het budget hebt, dan kunnen we een leasebedrag afspreken. Dus een maandbedrag.

Wil je veel extra’s dan geef ik daar in de offerte een specificatie voor, gebaseerd op een uurloon van 45 euro. Deze vrijblijvend offerte krijg je na je gratis oriëntatie gesprek. 

Scroll naar boven