Amantefashion.nl
Webwinkel

portfolo webshop meij design & survey

Meij Design & Survey portfolio WordPress webshop voorbeeld met Genesis Jessica

Deze webshop is gemaakt met WordPress + Genesis framewerk + thema Jessica. Een WordPress thema van 2016 en gespecialiseerd in webshops. De voorpagina bestaat uit heel wat widgetgebieden en is daarom ook vrij indeelbaar.

Natuurlijk wordt de mening van de klant in het ontwerp meegenomen en zodoende zijn er aardig wat zaken die verandert zijn in het orginele thema. Gedeeltelijk gebeurt dit in de function file, maar een groot gedeeelte gebeurt natuurlijk gewoon in de style sheet.

Op maat gesneden webshop met gecodeerdeerde veranderingen zoals:

  • het font
  • huiskleuren
  • het weghalen van de slider
  • verschuiven van de blokken op de hoofdpagina
  • vertalen van enkele knoppen
  • 2 knoppen op product naar 1 knop
  • icoontjes in hoofdmenu
  • logo gecentreerd
  • email naar klanten aangepast met logo

De meeste aanpassingen zitten trouwens gewoon in de webshop pakket prijs

webshop footer

Product widget op hoofdpagina

Dit WordPress thema heeft een ingebouwde widget op de hoofdpagina. In deze widget kun je makkelijk de link naar je product aanpassen, de link naar je afbeelding en de teksten.

In dit geval heeft de klant gekozen om alleen de onderste tekst als “SHOP” te laten zien. Maar dit kan ze zelf in de toekomst veranderen. Ik geef namelijk standaard een korte uitleg van 2 uur over hoe je dingen aanpast op je website

Producten

Producten zijn natuurlijk het belangrijkste voor je webshop. En je wilt deze geheel na je eigen smaak op je webshop presenteren. Belangrijk zijn dan de afmetingen van je foto’s. Waar je welke tekst zet en wat je weglaat.

De klant heeft ervoor gekozen om dit allemaal aan te laten passen. De plugin van Woocommerce geeft alle functionaliteit voor de webshop en geeft tevens de mogelijkheid om je heel veel instellingen zelf te laten kiezen

Naast Woocommerce is er nog een koppeling naar het afrekenen nodig. Dit werkt vaan met de plugin van het bedrijf die jij kiest voor jouw ideal afrekeningen.

Je kunt ook een demo van het orgineel thema Jessica bekijken in mijn shop

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email
Share on whatsapp
WhatsApp
Gilles van der Meij

Gilles van der Meij

Mijn naam is Gilles. Ik ben eigenaar van het WordPress ontwerp kantoor in hartje Delft. Ik ontwerp nieuwe websites voor bedrijven en ik heb een online WordPress cursus gemaakt voor jou.

Deel dit artikel :)

Share on facebook
Facebook
Share on linkedin
LinkedIn
Advertentie
snel wordpress thema Astra
Astra WordPress thema
Advertentie
knop om plugin Elementor te downladen
Elementor om zelf een mooie website te ontwerpen
Advertentie
rankmath
De SEO plugin van 2021
Advertentie
Multilingual WordPress

De laatste blogs

mijn positie in Google behouden met nieuw website ontwerp

Positie in Google behouden met een nieuw ontworpen website (re-design)

Bij een nieuwe website je positie in Google behouden is belangrijk om de toevoer van nieuwe klanten te blijven garanderen. Om niet uit Google’s ranking te vallen., moet je de oude website pagina’s stuk voor stuk doorlinken met een 301. Zo voorkom je de 404’s, het verliezen van je backlinks en het verlies van je interne link waarde. En daarmee voorkom je een grote daling in Google.

Lees verder »