Jessica Woo

WordPress kind winkel thema van StudioPress: Jesisica Woo

Jessica Woo is een mooi WordPress webwinkel thema. Het meest opvallende is dat hij voor drie soorten plugin geschikt is:

  • Woo Commmerce
  • iThemes Exchange
  • WP ecommerce

De hoofdpagina’s in de demo van StudioPress is afhankelijk van welke plugin je kiest. Blijkbaar hebben alle plugin toch andere methoden om het in beeld te brengen. Toch is Woo commerce de meest gebruikte plugin, welke dan ook door mij aangeraden wordt. Maar het blijft leuk om andere mogelijkheden te bekijken.

Het Jessica Woo WordPress Thema heeft in ieder geval niet alleen een mooie hoofdpagina, alle pagina’s zien er geweldig uit. Dit is al de 4e webwinkel WordPress thema die StudioPress in korte tijd aan zijn thema’s heeft toevoegd en mijn conclusie is dat er toch heel veel mensen graag een webwinkel willen opzetten.

Dit WordPress webwinkel thema komt o.a. met

  • 2 hoofd menu’s boven in
  • een widgetdized hoofd pagina
  • contact pagina
  • verschillende kleur instellingen

Meij web design helpt je trouwens graag met het opzetten van je winkel, bekijk anders mijn portfolio webshop van amantefashionIk hanteer vaste prijzen waar al heel veel aanpassingen standaard inzitten. Bekijk mijn pakketprijs

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on tumblr
Tumblr
Gilles van der Meij

Gilles van der Meij

Mijn naam is Gilles. Ik ben eigenaar van het WordPress ontwerp kantoor in hartje Delft. Ik ontwerp nieuwe websites voor bedrijven en ik heb een online WordPress cursus gemaakt voor jou.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Stuur hier je mail


Gilles web developer meij web design delft
zakelijke website laten maken in Delft met WordPress

KVK : 65123581
BTW: NL002145693B81